The future is made to measure

Build to Suit

Jouw bouwproject op maat

ION is een onestopshop voor bedrijven en organisaties die een bouwproject willen realiseren. Van de zoektocht naar de geschikte locatie over het vergunningstraject tot de effectieve bouw van jouw project, altijd op maat. 

Jouw wensen

Je kan rekenen op een transparante samenwerking, een gegarandeerde timing en een vooraf vastgelegd budget. Onze samenwerking krijgt vorm op basis van jouw financiële wensen en mogelijkheden. Daarbij zijn meerdere oplossingen mogelijk: huur, koop, erfpacht, ruil, etc. We zoeken altijd naar een creatieve oplossing teneinde uw bouwproject mogelijk te maken.

Onze expertise

Van de zoektocht naar de geschikte locatie over het vergunningstraject tot de effectieve bouw van jouw project, op maat van jouw specifieke noden: met onze uitgebreide expertise op bouwtechnisch, fiscaal, financieel, commercieel en juridisch vlak ontzorgen wij je in elke fase van het traject. 

Flexibiliteit is our middle name!

Enkele mogelijke scenario’s

  • Je hebt uitbreidings- of verhuisplannen, maar vindt geen bouwgrond? Naast ons wijdverspreid netwerk,  hebben wij in de loop der jaren een uitgebreide databank ontwikkeld waarmee we jouw wensen matchen met geschikte gronden – zelfs als die niet publiek te koop staan. Die softwaretool op basis van artificiële intelligentie geeft ons én jou heel wat voorsprong. We hebben ook de nodige ervaring en contacten om grondeigenaars proactief te benaderen en hen te overtuigen om te verkopen.
  • Je hebt wel bouwgrond, maar hebt niet de nodige kennis of tijd om je bouwproject op te volgen? Wij geven jouw project de nodige professionele aandacht zodat jij je kan blijven focussen op jouw kernactiviteit. 
Onze schaalgrootte geeft ons de nodige slagkracht en snelheid. Maar we hechten tegelijk enorm veel belang aan nabijheid en persoonlijk contact.
Koen Demedts
- Head of Business Development

Nieuwe hub voor Flanders Make

Stadion, een tijdelijke vennootschap met ION en Stadsbader, realiseerde in het kader van een overheidsopdracht een build to suit-project voor Flanders Make. De nieuwe gebouwen in Kortrijk doen dienst als kantoor en onderzoekscentrum

De nieuwbouw ligt op de zogenaamde Magdalena-campus, waar verschillende kennis- en onderzoekscentra een afdeling hebben. Het gebouw met kantoorruimte, vergaderzalen en onderzoeksruimtes werd 100% op maat gebouwd van Flanders Make. Het wordt voor een vaste periode van 27 jaar verhuurd aan de organisatie.

Het gebouw met kantoorruimte, vergaderzalen en onderzoeksruimtes werd 100% op maat gebouwd van Flanders Make.

Ontdek onze referenties

Ontdek samenwerken met ION
Contacteer onze experts
Koen Demedts
Head of Business Development
[email protected] 056 28 55 00

De kracht van samenwerking: word een van onze partners.