Word eigenaar van een volledig gebouw

Blokverkoop

Investeren als enige eigenaar

Wil je investeren in appartementen of studentenkamers en als enige eigenaar worden van een volledig gebouw? Dat kan door appartementen in blok aan te kopen. Je wordt dan de enige mede-eigenaar en hoeft met niemand te overleggen of rekening te houden. We bieden ze aan een extra scherpe aankoopprijs aan én met mooie rendementen. Daarnaast kunnen we voor jou een gespecialiseerde partner zoeken die instaat voor de verhuur en het all-in beheer van je blok.

De voordelen van investeren in een volledig gebouw

  • Scherpe aankoopprijs
  • Mogelijk voor verschillende types vastgoed
  • Je hoeft geen rekening te houden met andere eigenaars en neem eigenhandig alle beslissingen
  • Mooie rendementen
  • All-in beheer en verhuurservice mogelijk

 

davy-demuynck
ION is gespecialiseerd in duurzame, kwalitatieve nieuwbouw met oog op de toekomst. De ervaring die we de afgelopen twaalf jaar hebben opgebouwd, draagt bij tot de kwaliteit van onze projecten en zorgt bijgevolg voor snelle, consistente verhuur voor de investeerder.
Davy Demuynck
- CEO & Co-founder ION

Ontdek de ION Investors Club

Bij ION geloven we steevast in langetermijnrelaties. Daarom lanceerden we voor onze waardevolle contacten de ‘ION Investors Club’.

Meer weten over een aankoop in blokverkoop?
Onze experts helpen je graag verder. Laat je gegevens na om gecontacteerd te worden voor algemene informatie of voor een voorstel op maat.
Thomas Dejagere
Head of Sales
Verschillende investeringsopportuniteiten afwegen is geen eenvoudige oefening. Zit je nog met vragen of wens je advies? Neem contact met ons op. We helpen je met plezier verder op weg
[email protected] +32 477 80 61 11

Investeer veilig, zorgeloos en met een mooi rendement.

Ontdek ons unieke investeringsvastgoed.