Veilig, zorgeloos en met een mooi rendement.

ION denkt verder dan de aankoop van het juiste pand op een geschikte locatie, op het beste moment en aan de correcte prijs. Zo voorzien we persoonlijke begeleiding op maat door onze in-house experts van het moment van je aankoop tot na de oplevering.

Voor elk type investeerder

Investeren in vastgoed is en blijft een veiligewaardevaste belegging met heel wat voordelen. Naast de maandelijkse vaste huurinkomsten – die jaarlijks geïndexeerd worden – biedt vastgoed een meerwaarde op lange termijn. ION ontwikkelt een breed palet aan verschillende beleggingsproducten en totaaloplossingen, voor elk type investeerder.

  • Solide rendement
  • Premium locaties
  • Groot verhuurpotentieel
  • Toegankelijke instapprijzen
  • Ontzorging dankzij all-in beheer
ION INVESTORS CLUB

Word lid van de ION Investors Club en krijg toegang tot een reeks exclusieve voordelen

  • Uitnodigingen voor premium investeringsevents
  • Toegang tot content waarin we onze expertise en kennis rond de evoluties op de vastgoedmarkt met je delen
  • Ontvang als eerste primeurs over interessante investeringsopportuniteiten, nog vóór lancering
  • Exclusieve voordeeltarieven bij aankoop
Meer informatie
davy-demuynck
Als projectontwikkelaar en vastgoedinvesteerder focussen we bij ION al meer dan 12 jaar op complexe nieuwbouwprojecten met iconische architectuur. Sinds het prille begin hoort daar ook investeringsvastgoed bij, van betaalbare studio’s over studentenkamers met huurgarantie tot SVK-units die een breed huurderspubliek aantrekken. Zo streven we altijd naar een snelle, consistente verhuur en ontzorging voor de investeerder.
Davy Demuynck
- CEO & Co-founder ION

Investeren in studentenkamers: de ideale investering?

Door de steeds verder groeiende instroom aan studenten in het hoger onderwijs en het tekort aan kwalitatieve kamers, blijft het tekort aan studentenhuisvesting in zo goed als alle Belgische studentensteden jaar na jaar stijgen.

Als ervaren projectontwikkelaar en vastgoedinvesteerder delen we graag onze expertise door de huidige Belgische markt voor studentenhuisvesting in kaart brengen. We creëerden een whitepaper waarin we de huidige en toekomstige trends voor je schetsen, heel wat facts en figures delen en je op weg helpen op weg in de boeiende wereld van studentenvastgoed.

Download de whitepaper

Download hier de whitepaper over studentenvastgoed.

Blijf op de hoogte van onze investeringsopportuniteiten.
Ontvang als eerste nieuws over investeringsvastgoed, de laatste insights én exclusieve opportuniteiten.
Thomas Dejagere
Head of Sales
Verschillende investeringsopportuniteiten afwegen is geen eenvoudige oefening. Zit je nog met vragen of wens je advies? Neem contact met ons op. We helpen je met plezier verder op weg
[email protected] +32 477 80 61 11