Seniorenvastgoed dat beantwoordt aan de toenemende vergrijzing

Investeren in assistentiewoningen

Seniorenvastgoed als investering

Assistentiewoningen zijn appartementen die voorzien in de specifieke noden van senioren. Ze vormen de ideale oplossing voor actieve senioren die nog zelfstandig willen leven, maar toch wat extra hulp kunnen gebruiken. Zo kunnen bewoners van assistentiewoningen beroep doen op een aantal gemeenschappelijke diensten en wordt hun flat uitgerust met de nieuwste technologieën ter verhoging van hun comfort en veiligheid.

Centraal gelegen

ION ontwikkelt steeds serviceflats op een centrumlocatie, op wandelafstand van faciliteiten en winkels. Door samen te werken met lokale woonzorgcentra en een goede uitbater, word je als investeerder volledig ontzorgd. Bovendien zetten we steeds sterk in op zeer hoge architecturale en bouwtechnische kwaliteit alsook op een dienst -en zorgverlening van het hoogste niveau. Dit verzekert een vlotte verhuur en de kans om later eventueel zelf te genieten van alle luxe en comfort.

Aantrekkelijke investering

Door te investeren in een assistentiewoning speel je niet alleen in op de trends van de snelle grijzing en de stijgende vastgoedprijzen, maar geniet je ook van een aantrekkelijke investering, mede dankzij de ontzorging die ermee gepaard gaat. De opbrengst van dit type vastgoed is bovendien relatief hoog en het risico is laag.

Ontdek de ION Investors Club

Helaas zijn al onze assistentiewoningen momenteel uitverkocht. Schrijf je in voor de ION Investors Club om op de hoogte te blijven van de laatste opportuniteiten of contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Meer weten over investeren in assistentiewoningen?
Onze experts helpen je graag verder. Laat je gegevens na om gecontacteerd te worden voor algemene informatie of voor een voorstel op maat.
Thomas Dejagere
Head of Sales
Verschillende investeringsopportuniteiten afwegen is geen eenvoudige oefening. Zit je nog met vragen of wens je advies? Neem contact met ons op. We helpen je met plezier verder op weg
[email protected] +32 477 80 61 11

Investeer veilig, zorgeloos en met een mooi rendement.

Ontdek ons unieke investeringsvastgoed.