Samenwerking met makelaars, notarissen, boekhouders, landmeters, ...

Breng een projectsite aan

Grond aanbrengen

Ben je notaris, accountant, landmeter, makelaar,…? Dan ken je vast en zeker de nodige grond- en gebouweigenaars. ION is actief in zowat alle types vastgoedontwikkeling (residentieel, kantoor, commercieel, etc), dus er zijn heel wat mogelijke opportuniteiten die je kan spotten voor ons. Neem dan zeker contact op.

Mutuele samenwerking

  • Voor wat hoort wat, natuurlijk. We voorzien een marktconforme vergoeding en/of de aanbreng vloeit verder in effectieve samenwerking.
  • Jij en je klant mogen rekenen op een langetermijnrelatie met een betrouwbare partner met de nodige financiële slagkracht.
  • We staan bekend om de kwaliteit van onze opgeleverde projecten. Je mag er dus zeker van zijn dat we jouw goede reputatie verder versterken – net als die van de verkopende partij.
We staan bekend om de kwaliteit van onze opgeleverde projecten. Je mag er dus zeker van zijn dat we jouw goede reputatie verder versterken.
Koen Demedts
- Head of Business Development

Ontdek onze referenties

Feedback op korte termijn

Het loont zeker de moeite om contact met ons op te nemen. We geven je sowieso op heel korte termijn feedback. Blijkt er toch geen opportuniteit te zijn? Dan bekijken we graag om je door te verwijzen naar een potentieel geschiktere partij.

Ontdek samenwerken met ION
Contacteer onze experts
Koen Demedts
Head of Business Development
[email protected] 056 28 55 00

De kracht van samenwerking: word een van onze partners.