ICONIC

Het unieke ION-magazine

Welkom bij ICONIC

ICONIC, het no-nonsense ION-magazine dat je uitdaagt om even de tijd te nemen voor jezelf. In deze wereld van architectuur, kunst, duurzaamheid en nieuwe inzichten laten we de fluff achterwege. Hier draait het om concrete ontdekkingen en inspiraties die je direct kunt toepassen.

No-nonsense

In 2011 startten we ION met een frisse aanpak die nog steeds mensen in beweging zet. ICONIC geeft je een kijkje in het verleden, waar de jeugdige energie achter ION concrete acties en gedachten stimuleerde. Ontdek hoe onze no-nonsense benadering van projectontwikkeling relevant blijft en praktisch toepasbaar is.

Onze visie

Duik in de kern van ICONIC en ontdek hoe onze visie op projectontwikkeling jou concreet kan inspireren. Dit magazine is geen zweverig manifest; het is een praktische reflectie van de geschiedenis en toekomst van ION. Verwacht in elke pagina inzichten die je direct kunt benutten, en laat ICONIC jouw kijk op projectontwikkeling verbreden met haalbare ideeën.

#thetenthedition

In deze feesteditie van ICONIC vind je een unieke mix terug van vastgoedexpertise, kunst en architectuur, indrukwekkende fotografie, interessante weetjes en fijne interviews. Met de ‘founding fathers’ van ION, met gedreven mede­werkers, maar ook met partners en mensen die ons inspireren.

Laat onze visie op projectontwikkeling jou op welke manier dan ook inspireren.