Kwalitatieve appartementen op de beste locaties

Investeren in appartementen

Investeren in appartementen

Een appartement kopen is een slimme investering op lange termijn. Door de sterk groeiende huurmarkt, blijft de vraagt naar appartementen hoog, zeker in of vlak bij steden. Gepaard met de stijgende vraag, blijven ook de prijzen toenemen. Zo zijn investeerders zeker van hun rendement. Op termijn kun je je pand verkopen met een meerwaarde of ervoor kiezen om er zelf in te gaan wonen.

De voordelen van investeren in appartementen

  • Zekerheid dankzij almaar stijgende vraag en de continue verhuurmarkt
  • Stabiel inkomen met mooie rendementen
  • Mooi meerwaardepotentieel
  • Zorgeloos all-in beheer bij bepaalde projecten
Investeren in vastgoed van ION is en blijft een slimme zet, ook op lange termijn. Met onze projecten zetten we sterk in op triple A locaties, duurzaamheid en architectuur, wat de doorverkoopwaarde van een pand en de kosten die gekoppeld zijn aan het bewonen van een pand ten goede komt.
Thomas Dejagere
- Head of Sales

Appartementen als investeringsopportuniteiten

Bij ION vind je een divers aanbod aan projecten en appartementstypes. Dankzij hun premium locaties en unieke architectuur trekken ze een breed huurderspubliek aan. Duurzaamheid wordt radicaal doorgetrokken in al onze projecten. Hierdoor zijn al onze appartementen helemaal futureproof en blijven ze ook in de toekomst aantrekkelijk. Dit komt zowel investeerders als bewoners ten goede: niet alleen de doorverkoopwaarde van het pand blijft hoog, maar ook de energiekosten voor de huurders of bewoners vallen lager uit.

 

Blijf op de hoogte van onze investeringsopportuniteiten
Ontvang als eerste nieuws over investeringsvastgoed, de laatste insights én exclusieve opportuniteiten.
Thomas Dejagere
Head of Sales
Verschillende investeringsopportuniteiten afwegen is geen eenvoudige oefening. Zit je nog met vragen of wens je advies? Neem contact met ons op. We helpen je met plezier verder op weg
[email protected] +32 477 80 61 11

Investeer veilig, zorgeloos en met een mooi rendement.

Ontdek ons unieke investeringsvastgoed.