To develop different, you need to think different

Als projectontwikkelaar verleggen we grenzen voor een kwalitatieve leefomgeving, voor wonen en werken op de meest innovatieve manier. Altijd in een iconische architectuur, gedragen door een toonaangevend concept dat alle verwachtingen voor een duurzame toekomst overtreft.
header homepage
Projecten met meerwaarde voor gebruiker én omgeving.

Onze nieuwbouwprojecten

Hof ten Yser

Nieuwpoort
Mogelijk aan 6% btw
Hof ten Yser Nieuwpoort
Bekijk project

Molenpark

Eeklo
Mogelijk aan 6% btw!
Molenpark Eeklo huizen te koop
Bekijk project

Burenberg

Leuven
Lancering
Leuven Burenberg
Bekijk project

Panquin

Tervuren
85% verkocht
Panquin in Tervuren
Bekijk project

ION en Katoen Natie Groep herontwikkelen iconische KBC-Boerentoren

Boerentoren
Unieke ‘Cultuurtoren’ wordt geschenk aan Antwerpen en de wereld

De kogel is door de kerk: ION gaat de iconische Boerentoren van Antwerpen herontwikkelen tot een unieke ‘cultuurtoren’. Dat doet het in samenwerking met de Katoen Natie Groep van Antwerps topondernemer Fernand Huts, die de toren zal kopen. Dit project wordt zonder twijfel een buitengewoon geschenk aan de Antwerpenaren, de Vlamingen en de internationale bezoekers.

Bij ION krijg je een uniek aanbod aan investeringsmogelijkheden.
Blok verkoop FRANCAR

Investeren in vastgoed

Zorgeloos, veilig of hoog renderend? Of een combinatie? Van appartementen en studentenhuisvesting tot kantoren en volledige blokverkopen. Investeren is nog steeds een veilige belegging met enkele unieke voordelen dat geen enkel bankproduct je kan bieden. Ontdek het uniek investeringsaanbod van ION.

Build to suit campagnebeeld
Met Build-to-Suit, injecteren we onze expertise in uw bouwproject.

Samen bouwen op maat

We stellen onze bouwtechnische, juridische, fiscale en financiële kennis en middelen als projectontwikkelaar graag ter beschikking voor de ontwikkeling van jouw grond of de realisatie van jouw bouwproject op maat.

De eerste CO₂-neutrale projectontwikkelaar in België

WBP Co2 neutraal
CO₂-neutraal is onze doelstelling.

Duurzaam is geen modewoord bij ION. Voor elk project gaan we op zoek naar de meest ecologische oplossingen op lange termijn en ook binnen onze werking zorgen we voor een zo klein mogelijke voetafdruk. De CO₂-uitstoot die nog rest, wordt al voor het vijfde jaar op rij gecompenseerd door de veroorzaakte CO₂-uitstoot opnieuw te reduceren op een andere plek.