Kleine praktijken, prestigieuze handelszaken en volledige kantoorcomplexen

Investeren in handelspanden en kantoren

Investeren in de economie

ION bouwt verschillende types vastgoed voor bedrijven: van kleine praktijken en prestigieuze handelszaken tot volledige kantoorcomplexen. We gaan daarbij altijd voor triple A-locaties, die zowel met de wagen als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar zijn. Onze gebouwen onderscheiden zich ook door hun unieke architectuur, waardoor het vaak echte landmarks worden. Ze zijn altijd zo duurzaam mogelijk, en er wordt veel aandacht besteed aan een groene omgeving.

Investeerders kunnen bij ION zowel in kleinere handelspanden en kantoorunits als in volledige kantoorgebouwen investeren, afhankelijk van het type project. In sommige gevallen zoeken we eerst een betrouwbare huurder, zodat de panden verhuurd kunnen worden verkocht.

Onze referenties

De voordelen van investeren in handelspanden en kantoren

  • Stabiele huurders
  • Mooie rendementen
  • Lange termijn verhuurcontracten
  • Investeren in de economie
davy-demuynck
ION is gespecialiseerd in duurzame, kwalitatieve nieuwbouw met oog op de toekomst. De ervaring die we de afgelopen twaalf jaar hebben opgebouwd, draagt bij tot de kwaliteit van onze projecten en zorgt bijgevolg voor snelle, consistente verhuur voor de investeerder.
Davy Demuynck
- CEO & Co-founder ION

Ontdek de ION Investors Club

Bij ION geloven we steevast in langetermijnrelaties. Daarom lanceerden we voor onze waardevolle contacten de ‘ION Investors Club’.

Meer weten over investeren in handelspanden en kantoren?
Onze experts helpen je graag verder. Laat je gegevens na om gecontacteerd te worden voor algemene informatie of voor een voorstel op maat.
Thomas Dejagere
Head of Sales
Verschillende investeringsopportuniteiten afwegen is geen eenvoudige oefening. Zit je nog met vragen of wens je advies? Neem contact met ons op. We helpen je met plezier verder op weg
[email protected] +32 477 80 61 11

Investeer veilig, zorgeloos en met een mooi rendement.

Ontdek ons unieke investeringsvastgoed.