Jouw (bouw)grond of gebouw verkopen aan ION

Verkoop je projectsite

Verkoop je grond

Bij ION zijn we voortdurend op zoek naar opportuniteiten. Niet alleen voor onze eigen projecten, maar ook voor onze klanten die met een vastgoedvraagstuk zitten. Heb jij een stuk grond dat je wil verkopen? Of een oud (bedrijfs)gebouw? Hoe klein of groot ook, in gelijk welke regio, en of het nu landbouw-, industrie- of bouwgrond is: we horen het graag.

Alle bouwpercelen

Denk zeker niet te snel dat je kavel of gebouw niets voor ION is. Ieder bouwperceel kan voor ons het ontbrekende puzzelstukje zijn, of net de start van een groter geheel.

Heb je zelf plannen om een project te realiseren, maar zit je nog met wat vragen? Ook daarvoor kan je vrijblijvend contact opnemen. Wij luisteren graag en delen onze expertise waar mogelijk. Laat het ons ook zeker weten als je iemand kent die overweegt grond of een gebouw te verkopen. Een marktconforme vergoeding wordt voorzien voor de gouden tip. Want in alles wat we doen, streven we naar een win-win voor alle partijen.

Ieder bouwperceel kan voor ons het ontbrekende puzzelstukje zijn, of net de start van een groter geheel.
Koen Demedts
- Head of Business Development

Ontdek onze referenties

Feedback op korte termijn

Het loont zeker de moeite om contact met ons op te nemen. We geven je sowieso op heel korte termijn feedback. Blijkt er toch geen opportuniteit te zijn? Dan bekijken we graag om je door te verwijzen naar een potentieel geschiktere partij.

Ontdek samenwerken met ION
Contacteer onze experts
Koen Demedts
Head of Business Development
[email protected] 056 28 55 00

De kracht van samenwerking: word een van onze partners.