Realisatie van nieuwe infrastructuur

Publiek-Private Samenwerkingen (PPS)

PPS- projecten

Met een rijke geschiedenis en uitgebreide expertise zijn wij als organisatie doorgewinterd in het gezamenlijk vormgeven van innovatieve stadsontwikkelingen, in nauwe samenwerking met publieke actoren. Onze ervaring strekt zich uit binnen een helder en goed gedefinieerd kader, waarbij we constant streven naar het verwezenlijken van progressieve en duurzame stedelijke projecten. In de loop der jaren hebben we bewezen niet alleen in staat te zijn om de visie van onze partners te realiseren, maar ook om een significante bijdrage te leveren aan de groei en bloei van de gemeenschappen waarin we actief zijn. Ontdek met ons de kracht van doelgerichte samenwerking en ontwikkeling voor de infrastructuur van morgen.

Herontwikkeling van de Panquin-kazerne in Tervuren

Complexe vastgoedvraagstukken

Bij ION houden we van complexe vastgoedvraagstukken. In combinatie met onze passie voor architectuur, duurzaamheid en innovatie, maakt dat van ons een ideale partner voor de creatie of reconversie van nieuwe, impactvolle, stadsontwikkelingen.

Woon- en/of infrastructuurprojecten ontwikkelen we in nauw overleg met de publieke actoren, waarbij we publieke ruimte en gebouwen een nieuwe identiteit geven. In veel gevallen kan de nieuwe ontwikkeling een katalysator zijn voor een bredere maatschappelijke impact. Op een efficiënte en effectieve manier staat ION de aanbestedende overheid bij, met een continue bewaking van kwaliteit, duurzaamheid én budget.    

Onze schaalgrootte geeft ons de nodige slagkracht en snelheid. Maar we hechten tegelijk enorm veel belang aan nabijheid en persoonlijk contact.
Koen Demedts
- Head of Business Development

Overheidsaanbesteding Gemeente Houthulst

De gemeente Houthulst schreef een overheidsaanbesteding uit voor de bouw van nieuwe grootschalige sportinfrastructuur. Die aanbesteding omvatte zowel de financiering, het ontwerp als de bouw ervan. Dankzij nauw overleg (vast bepaalde overlegstructuren) en een uitgekiende technische strategie, slaagde ION erin een heel strakke deadline te respecteren en de sportinfrastructuur tot grote tevredenheid van de gemeente Houthulst te realiseren in minder dan 12 maanden bouwtijd.

Ontdek onze referenties

Ontdek samenwerken met ION
Contacteer onze experts
Koen Demedts
Head of Business Development
[email protected] 056 28 55 00

De kracht van samenwerking: word een van onze partners.