Pulse

Locatie
Gent
Project type
Commercieel
Project status
Opgeleverd

Request information brochure

Pulse
Sluiten
Pulse

7.500 m² kantoorruimte in Gent

Met Pulse, gelegen aan “The Loop” in Gent, kwam ION tegemoet aan de stijgende vraag naar nieuwe, eigentijdse kantoorcomplexen. Pulse bestaat uit twee gebouwen met telkens zeven bouwlagen, goed voor meer dan 7.500 m² kantoorruimte.

Units
2
Adres

Poortakkerstraat 93 - 9000 Gent

Investeringswaarde
+25 miljoen euro
Oppervlakte
7.500 m2
Architecten
Wielfaert architecten
Partners
IDD Real Estate, VMRE
Minimaal energieverbruik

In Pulse staat energie-efficiëntie centraal. De gebouwen hebben een klimaatplafond, een slim gebouwbeheersysteem en ingebouwde ledverlichting. Rondom werd groenruimte aangelegd met inheemse planten en bomen om een zo aangenaam mogelijke werkomgeving te creëren.

Groene mobiliteit

Deelwagens en -fietsen en elektrische laadpalen dragen bij tot de optimalisatie van de mobiliteit in en rond het project.. De rechtstreekse tramverbinding naar het centrum van Gent en het station dat op slechts vijf minuten fietsen van Pulse ligt, ondersteunen duurzaam woon-werkverkeer.

Maximaal zakelijk comfort

Gebruikers kunnen hier in alle comfort werken. De indeling van de kantoren is modulair en kan worden aangepast naargelang de noden van de eindgebruikers. Het gebouw is voorzien van verhoogde vloeren en een toegangscontrolesysteem. . De groene omgeving vormt een absolute meerwaarde voor de aanwezige werknemers in het gebouw.

Twee gebouwen met zeven lagen

Pulse bestaat uit twee gebouwen met telkens zeven bouwlagen, goed voor in totaal meer dan 7.500 m2 kantoorruimte. Duurzame technologieën – een klimaatplafond, een slim gebouwbeheersysteem, ingebouwde ledverlichting – zorgen voor een laag energieverbruik. Rondom de gebouwen zijn groenperken aangelegd met inheemse planten en bomen, een grote troef voor het welzijn en de productiviteit van wie hier aan de slag is.

kristof-vanfleteren-quote
Voor de gebruikers is er een maximaal werkcomfort door de modulaire indeling, verhoogde vloeren en een toegangscontrolesysteem.
Kristof Vanfleteren
- CEO & Co-founder ION
Pulse bestaat uit twee gebouwen met telkens zeven bouwlagen, goed voor in totaal meer dan 7.500 m2 kantoorruimte.
Duurzame technologieën – een klimaatplafond, een slim gebouwbeheersysteem, ingebouwde ledverlichting – zorgen voor een laag energieverbruik.

Hét business-district van Gent

Pulse maakt deel uit van The Loop, het bruisende kantorencentrum van Gent. Dankzij de locatie in Sint-Denijs –Westrem, verzekert Pulse via een rechtstreekse tramverbinding vlotte toegang tot het historische centrum van Gent. Bovendien ligt het op slechts vijf minuten fietsen van het station, waardoor het makkelijk bereikbaar is voor pendelaars.

Een mooi investeringsdossier voor een snelgroeiend bedrijf

Pulse is een ontwikkeling van ION in opdracht van IDD Real Estate. De kantoren werden reeds op korte termijn verkocht aan VMRE van de ondernemersfamilie Van de Moortel. De groep was al een tijdje op zoek naar een locatie in de regio Gent, om hun verschillende bedrijven onder een dak samen te brengen. Nieuwbouwproject Pulse aan de Poortakkerstraat op The Loop bleek de perfecte match.  VMRE betrok zelf de helft van het kantoorgebouw en verhuurt de overige ruimte.

Meer informatie aanvragen

Vul jouw gegevens in en wij bezorgen jou snel een antwoord.
Davy Demuynck
Co-founder/CEO
[email protected] 056 28 55 00
  • Meer projecten