HQ - Waregem Business Park

Ons hoofdkantoor in Waregem

Great place to work (and play)

Dat we streven naar excellentie, zie je ook in onze kantoren. We creëerden er een omgeving waar het welzijn van onze medewerkers én bezoekers voorop staat.

Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog.

Een visuele blikvanger

In het bruisende Waregem Business Park staat ION Headquarters, een knap staaltje modern design en duurzaamheid. Ons kantoorgebouw niet alleen een visuele blikvanger, maar ook een praktisch voorbeeld van milieuvriendelijk bouwen. De concrete elementen maken van ons gebouw niet alleen een architecturaal pareltje maken, maar ook een tastbaar bewijs van onze inzet voor een duurzame toekomst.

Duurzaamheid en innovatie

Het ION Headquarters onderscheidt zich als het kloppende hart van Waregem Business Park, in 2019 het meest duurzame kantoor in België. Door baanbrekende duurzame technologieën te implementeren, hebben we niet alleen de CO2-uitstoot tijdens de bouw aanzienlijk verminderd, maar ook geïnvesteerd in klimaatcompensatieprojecten. Ontdek hoe deze toewijding aan duurzaamheid het gebouw transformeert tot een inspirerende werkplek en een voorbeeld van milieuvriendelijk bouwen.

Architectuur en ruimteoptimalisatie

Het ION Headquarters, ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Govaert & Vanhoutte, is meer dan alleen een kantoorruimte; het is een architecturaal meesterwerk. Verken de moderne architectuur met glaspartijen en betongevels die samen vijf kantoorgebouwen vormen. Ontdek hoe ons gebouw optimaal gebruikmaakt van de beschikbare ruimte, met een ondergrondse parkeerkelder en bovengrondse faciliteiten die bedrijven van elke omvang aantrekken en ondersteunen.

Maak deel uit van één van de meest toonaangevende projectontwikkelaars in België.

Bij ION bouwen we letterlijk en figuurlijk aan de toekomst van wonen en werken. We gaan voor topkwaliteit en gaan allen voor de extra mile.