Leuven Burenberg
70% verkocht

Burenberg - Leuven

Investeringswaarde

+100 miljoen EUR

Grondoppervlakte

18.500m2

Architecten

POLO Architects C+S OYO Architects aNNo Architecten BUUR

Timing

Commercialisatie 2021

Partners

Broeders van Liefde Woonzorgnet-Dijleland
Welkom bij Burenberg

Welkom bij Burenberg

Met Burenberg krijgt de stad Leuven er een heuse nieuwe wijk bij, op een boogscheut van het centrum, badend in het groen. Het project omvat een divers programma aan moderne woningen op ieders maat, met een aangename mix als resultaat. Zo wordt Burenberg een boeiende, levendige buurt waar iedereen zich thuis voelt.

Parktuin Burenberg Leuven

Een unieke kans op een unieke plek

In Burenberg combineer je het beste van twee werelden. Je nestelt je in een groene woonomgeving die een warm buurtgevoel uitstraalt, maar tegelijkertijd bevind je je op een boogscheut van het bruisende stadscentrum van Leuven. Er is een overweldigend aanbod van winkels, cultuur, sport, restaurants, cafés, diensten …

Burenberg is bovendien een unieke kans, want dit project is een van de laatste grote binnenstedelijke ontwikkelingen van dit kaliber in Leuven!

Groene omgeving in Burenberg

Badend in het groen

Hier geniet je elke dag opnieuw van een zalig vakantiegevoel. Onder andere de grote centrale parktuin en de aangename collectieve tuinen staan daar garant voor. Verder wordt de site autoluw, dankzij de ondergrondse parking, wat de leefkwaliteit aanzienlijk bevordert. Een maximum aan groen, ruimte en rust is het gevolg.

Burenberg duurzaam project Leuven

Een hart voor de planeet

Ook duurzaamheid is in Burenberg een centraal aandachtspunt. We haalden alles uit de kast om een toekomstgericht project te creëren, met oog voor de planeet. Dat uit zich niet enkel in de alomtegenwoordigheid van groen of het energiebeheer, maar ook op vlak van waterhuishouding, mobiliteit … Kortom, duurzaamheid is in Burenberg een allesomvattend verhaal, zoals het hoort anno 2021.

Park Residences in Burenberg Leuven

Alles over Park Residences

De woningen van Park Residences worden gekenmerkt door een kwalitatieve materiaalkeuze, gekoppeld aan een stijlvol interieur. Een attractieve buitenruimte, die het verlengstuk is van je woning, vormt een aantrekkelijke meerwaarde.

Penthouse Luxury in Burenberg Leuven

Duik in Luxury

In deze luxueuze appartementen en exclusieve penthouses draait alles om jouw comfort. De klassevol ingerichte woningen zijn helemaal ontworpen volgens jouw wensen. Hier geniet je elke dag opnieuw van het leven, in alle luxe!

Interieur Townhouses Burenberg Leuven

Ontdek Townhouses

Townhouses is synoniem voor leuke eengezinswoningen met drie of vier slaapkamers. Alles staat in het teken van jouw leefkwaliteit en die van je gezin. Zowel je woning als de toffe, groene omgeving creëren een instant vakantiegevoel, voor jezelf én de kinderen!

Coliving units in Burenberg Leuven

Investeer in Community

Community is helemaal op maat van de slimme investeerder. Je vindt er studentenkamers van hoog niveau en een vooruitstrevend coliving-concept met alle voorzieningen. Beide staan garant voor een mooi rendement. Een gespecialiseerde beheerder zorgt bovendien voor een maximale ontzorging.

De opgraafwerken in Burenberg: enkele beelden

Deel met anderen