Davy Demuynck MRCIS - CEO & Co-founder ION

Maak kennis met de oprichters

"We push limits in everything we do."

Zijn passie voor sport verzilvert Davy Demuynck in 2002 met het diploma van Licentiaat Lichamelijke Opvoeding. Onmiddellijk daarna versterkt hij zijn managementskills met een Master in General Management aan de Vlerick Business School.

Na zijn opleiding start Davy zijn loopbaan bij Katoen Natie als Business Development Manager. In 2006 zet hij zijn eerste stappen in projectontwikkeling en gaat hij de uitdaging aan bij Eurinpro/Goodman als Business Development Manager Real Estate. Hij werkt er voor het eerst samen met Kristof Vanfleteren en vanaf dan kennen hun carrières een gelijkaardig pad. Davy verdiept zich verder in de sector en behaalt in 2007 de titel van Master in Real Estate aan de KU Leuven. In 2008 maakt Davy de switch naar Allfin als Real Estate Development Director.

Met een gelijkgestemde visie op innovatieve projectontwikkeling beslissen Davy en Kristof in 2011 om met de ondersteuning van Paul Thiers zelf een projectontwikkelingsbedrijf in West-Vlaanderen op te starten. ION zag het levenslicht en vandaag is Davy managing partner en CEO, en focust hij zich samen met Kristof op een succesvolle toekomst voor ION en zijn projecten.

davy-demuynck