Wol U
Appartementen in de groene omgeving van Sint-Stevens-Woluwe

Wol U - Sint-Stevens-Woluwe

Wol U project

Wol U: dé plek waar levendigheid en rust samensmelten

Vlak aan de oevers van de Woluwe, in de vallei van Sint-Stevens-Woluwe, wordt een voormalig kantoorcomplex omgetoverd tot een vooruitstrevende woonomgeving. Laat je verrassen door innovatieve oplossingen terwijl je thuiskomt in een weelderige omgeving, met zicht op groen vanuit elke hoek. Wol U draait om jou. Hier ontsnap je aan de drukte, in een omgeving waar je heerlijk tot rust komt en die jou opnieuw energie geeft.

Wol U kaart

Dichtbij het groen

Dankzij de uitstekende ligging nabij de bruisende hoofdstad, en met tal van voorzieningen op en rond de site, geniet je hier van alle stedelijke faciliteiten met de natuur aan jouw voordeur.

Wol U

De perfecte balans tussen natuur en architectuur

Het stijlvolle ontwerp van Wol U vormt het resultaat van een geslaagde samenwerking tussen drie toonaangevende architectenbureaus en een gerenommeerd landschapsarchitect. Zij slaagden erin het natuurlijke landschap van de site te benadrukken en voldoende ruimte te laten voor lucht, verzichten en natuurlijke lichtinval. Ontdek meer over de slimme ontwerpkeuzes die het uitzicht van deze woonomgeving naar een ongezien niveau tillen.

Wol U

Een sterk duurzaamheids­verhaal

Kiezen voor Wol U, dat is kiezen voor milieubewuste technieken en lage energiefacturen. Wat onze duurzame inspanningen juist inhouden?

  • Een volledig fossielvrije site
  • Hergebruiken van regenwater
  • Filteren en hergebruik van grijs water
  • Verwarming via lokaal warmtenet
  • Elektriciteit via zonnepanelen
  • Future-proof parkeergarage met focus op fietsers en elektrische wagens
  • Oplaadpunten elektrische wagens voorzien
  • Reductie van de verharding op de site met 55%
  • Mogelijkheid tot het gebruik van een groentetuin
Wol U

Investeren in duurzame units, stijlvolle architectuur en een meerwaardelocatie

Investeren in energie-efficiënte units, op een centrale en groene locatie, met alle faciliteiten bij de hand: daar staat Wol U voor. Sint-Stevens-Woluwe oefent een grote aantrekkingskracht uit op internationale bedrijven, met in het kielzog daarvan hoogopgeleide werknemers en expats. Investeren in deze gemeente, met zicht op meerwaarde, een hoogstaand huurpubliek én een vlotte bereikbaarheid, resulteert in een zorgeloze verhuur voor jou.

Ben je geïnteresseerd in het nieuwbouwproject Wol U?

Deel met anderen