Zorgeloos, veilig of hoog renderend. Of een combinatie. Ontdek het uniek investeringsaanbod van ION.

VIVES Kortrijk
Bij ION krijg je een uniek aanbod aan investeringsmogelijkheden.

Ook op vlak van investeren in vastgoed denkt ION verder dan de aankoop van het juiste pand op een geschikte locatie, op het beste moment en aan de correcte prijs.

Investeren in vastgoed is nog steeds een veilige belegging met enkele unieke voordelen dat geen enkel bankproduct je kan bieden. Naast de maandelijkse huurinkomsten – die jaarlijks geïndexeerd kunnen worden - biedt vastgoed ook een meerwaarde op lange termijn in geval van verkoop. De voorbije decennia zijn de prijzen van vastgoed jaarlijks met 6% gestegen, wat goede vooruitzichten voor de toekomst biedt. Daarnaast blijven de rentes laag en groeit het palet aan verschillende beleggingsproducten: assistentiewoningen, sociale huisvesting, commercieel vastgoed...

Voor ION is kwaliteit een evidentie. Dit uit zich in een onbetwiste meerwaarde voor elk project, waardoor je als investeerder geniet van een gemakkelijkere verhuur en van de beste kansen op een maximaal rendement.

Kwaliteit en innovatie liggen aan de basis van alles wat we doen.
Davy Demuynck
Founder - CEO

Beleggen met Preselect by ION

Preselect logo

Vastgoedbeleggers kunnen deel uitmaken van Preselect by ION, een investeringsclub voor beleggen in vastgoed waarbij de leden als eerste de opportuniteit krijgen om vóór de lancering van een nieuwbouwproject te investeren in betaalbare units met een hoog verhuurpotentieel. Beleggen met Preselect by ION geeft je bovendien de mogelijkheid om in te schrijven op een all-in beheer- en verhuurservice aan een exclusief voordeeltarief.
Beleggen in vastgoed was nog nooit zo eenvoudig!

Mail blokverkoop

Investeren in complete gebouwen

In bepaalde vastgoedprojecten kan een compleet appartementsgebouw worden aangekocht als belegging. Dit brengt enkele zeer interessante voordelen met zich mee!