VIVES Kortrijk

Zorgeloos, veilig of hoog renderend. Of een combinatie. Ontdek het uniek investeringsaanbod van ION.

Ook op vlak van investeren in vastgoed denkt ION verder dan de aankoop van het juiste pand op een geschikte locatie, op het beste moment en aan de correcte prijs.

Investeren in vastgoed is nog steeds een veilige belegging met enkele unieke voordelen dat geen enkel bankproduct je kan bieden. Naast de maandelijkse huurinkomsten – die jaarlijks geïndexeerd kunnen worden - biedt vastgoed ook een meerwaarde op lange termijn in geval van verkoop. De voorbije decennia zijn de prijzen van vastgoed jaarlijks met 6% gestegen, wat goede vooruitzichten voor de toekomst biedt. Daarnaast blijven de rentes laag en groeit het palet aan verschillende beleggingsproducten: assistentiewoningen, sociale huisvesting, commercieel vastgoed...

Bij ION krijg je een uniek aanbod aan investeringsmogelijkheden.
Kwaliteit en innovatie liggen aan de basis van alles wat we doen.
Davy Demuynck
Founder - CEO
Mail blokverkoop

Investeren in complete gebouwen

In bepaalde vastgoedprojecten kan een compleet appartementsgebouw worden aangekocht als belegging. Dit brengt enkele zeer interessante voordelen met zich mee!

Preselect logo

Beleggen met Preselect by ION

Vastgoedbeleggers kunnen deel uitmaken van Preselect by ION, een investeringsclub voor beleggen in vastgoed waarbij de leden als eerste de opportuniteit krijgen om vóór de lancering van een nieuwbouwproject te investeren in betaalbare units met een hoog verhuurpotentieel. Beleggen met Preselect by ION geeft je bovendien de mogelijkheid om in te schrijven op een all-in beheer- en verhuurservice aan een exclusief voordeeltarief.
Beleggen in vastgoed was nog nooit zo eenvoudig!

Op zoek naar een investering? Contacteer ons voor een voorstel op maat.

Vul je contactgegevens in en wij nemen binnenkort contact met je op.