Lancering woonproject Francar in Deerlijk

02/09/2020
in Kwalitatieve projecten

Pal in het centrum van Deerlijk ziet binnenkort een nieuw woonproject het daglicht. Op de voormalige Francar-site bouwt ION 31 lichtrijke appartementen en 17 moderne woningen rond een serene binnentuin, in de gezelligste buurt van Deerlijk. Optimaal leefcomfort in rustgevend groen, waar een hartverwarmend communitygevoel heerst.

Betaalbaar wooncomfort in het groen

Francar staat voor betaalbaar comfort met een frisse eenvoud. In deze idyllische omgeving kan je zorgeloos genieten van het gezinsleven, weg van het drukke stadsrumoer, op een plaats waar iedereen elkaar kent. De groene binnentuin is het onbetwiste hart van Francar en vormt een kwalitatieve verlenging van je eigen leefruimte: een heerlijk stukje groen waar je gezellig kan samenzijn met de buren.

Tijdloze architectuur met een historische knipoog

Voor het ontwerp van de site rekent ION op bow architecten uit Roeselare, die het verhaal van Francar laten afspelen rond de monumentale rode beuk in de binnentuin. De verschillende woonvolumes nestelen zich rond dit groene hart in een harmonisch geheel. Francar is een nieuwbouwproject met karakter, dat zich typeert door een industriële pakhuisstijl, kwalitatieve leefruimtes en een tijdloze afwerking. Dankzij de integratie van groene rust draagt Francar bovendien bij tot een verhoogd leefcomfort voor de hele buurt.

Een thuishaven in de gezelligste buurt van Deerlijk, vlak bij het bruisende stadsleven

Francar vormt een nieuwe thuis voor jong en oud: voor gezinnen die de rust van een kindvriendelijke buurt omarmen enerzijds, voor singles en koppels die de faciliteiten van een stad binnen handbereik willen anderzijds. Deerlijk ligt bovendien tussen Kortrijk en Waregem, op slechts een halfuurtje rijden van Gent. Hier is een vlot woon-werkverkeer nog een evidentie en geniet je van het beste van twee werelden: werken in the city en wonen in je eigen groene cocon.

Meer informatie over project Francar