Capronnier

Brussel Woonproject
Capronnier Schaerbeek

Project overzicht

Lancering

Investeringswaarde

29 miljoen EUR

Grondoppervlakte

10.000m2

Architecten

DDS+

Timing

Start commercialisatie in 2021

Partners

Sociaal Verhuurkantoor Wijken

Welkom in Capronnier

Capronnier
Geen risico’s, enkel garanties: uw Capronnier-appartement is een waardevaste investering.

Een vastgoedinvestering die maximaal rendeert: daar mag u met Capronnier op rekenen.

Locatiegewijs zit u dubbel goed dankzij de uitstekende bereikbaarheid en de nabijheid van alle voorzieningen. Daarnaast investeert u in kwaliteitsvol vastgoed waaraan u mooi verdient en niet snel kosten zal hebben. Maar bovenal hoeft u zelf niet in te staan voor het onderhoud en het beheer van uw eigendom: die worden professioneel voor u verzorgd zodat u zonder zorgen de vruchten van uw investering plukt.

Onbezorgd investeren in Brussel
Capronnier ext binnentuin
Capronnier int 2slpk

Waarom investeren in Capronnier?

  • Volledig ontzorgende, professionele verhuurdienst: De appartementen en parkings worden beheerd en verhuurd door Sociaal Verhuurkantoor Wijken, met als doel u volledig te ontlasten van zowel het beheer als het onderhoud van uw eigendom.

  • Vast rendement voor 30 jaar en 3 maanden: Het sociaal verhuurkantoor garandeert de huurprijzen over een periode van 30 jaar en 3 maanden vanaf inwerkingtreding van zijn opdracht, uitgezonderd een initiële huurkorting van 1,5 maand huur*.

  • Scherpe aankoopprijs & fiscale voordelen: U koopt uw verhuurappartement aan een verlaagd btw-tarief en bent voor het appartement vrijgesteld van onroerende voorheffing, zowel als particulier als via een vennootschap*.

  • Vastgoed in een opkomende wijk: De buurt waarin u investeert is in volle ontwikkeling en een gegeerde plek om te wonen dankzij de levendige omgeving, vlotte bereikbaarheid en nabijheid van alle voorzieningen.

* Onder de toepasselijke wettelijke voorwaarden

Een buurt met potentieel

Kaart Capronnier

Capronnier is de ideale stek voor wie graag thuiskomt in een levendige stadsbuurt. De site situeert zich op een toplocatie in Schaarbeek: dicht bij scholen, sportfaciliteiten, de Lambermontlaan, de Van Praetbrug, Docks Bruxsel en het park van Laken.

Bovendien zijn de appartementen vlot bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Tram, bus en trein bevinden zich op wandelafstand. Deze aantrekkelijke ligging verzekert een uitstekende verhuurbaarheid van uw investeringsvastgoed.

Grafiek Capronnier

Capronnier in cijfers

Wat zijn de fiscale voordelen?

Mede omdat u een appartement koopt dat op lange termijn beheerd wordt door een sociaal verhuurkantoor, geniet u van een verlaagd btw-tarief op uw aankoop. U bent volledig vrijgesteld van onroerende voorheffing zolang die verhuur via het sociaal verhuurkantoor loopt*.

Is de huur geïndexeerd?

  • Ja, de huur betaald door het sociaal verhuurkantoor wordt jaarlijks geïndexeerd op basis van de gezondheidsindex.

  • De voorbije 25 jaar was de jaarlijkse stijging van de gezondheidsindex gemiddeld 1,7%.

Wat is de meerwaarde gebaseerde op inflatie?

Bij inflatie wordt alles duurder, ook het vastgoed. Zo steeg de mediane prijs voor een appartement in Schaarbeek tussen 2010 en 2020 gemiddeld met 4% per jaar volgens Statbel.

* Onder de toepasselijke wettelijke voorwaarden. De aankoop van een parkeerplaats blijft onderworpen aan 21% btw. Op parkeerplaatsen blijft de onroerende voorheffing van toepassing.

Over Sociaal Verhuurkantoor Wijken

Capronnier binnentuin

Uw appartement is in professionele handen bij Sociaal Verhuurkantoor Wijken. De erkende vzw heeft meer dan 20 jaar verhuurervaring, met vandaag zo’n 250 woongelegenheden in hun beheer. Sociaal Verhuurkantoor Wijken heeft als doel kwaliteitsvolle woningen toegankelijker te maken en eigenaar-investeerders totaal te ontlasten. Daarvoor kan het rekenen op subsidiesteun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Wil je meer informatie over Capronnier?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het volledige investeringsdossier in je mailbox!

Deel met anderen