Le Central Mons
Investering met huurgarantie

Le Central - Bergen

Investeringswaarde

17.500.000 EUR

Grondoppervlakte

2.424m2

Architecten

A1AR

Timing

Q4 2024
Le Central studentroom

Krijg elke maand tot €500. Gegarandeerd én geïndexeerd.

Met Le Central kiest u voor een winnende investering. De huurprijzen, gegarandeerd en jaarlijks geïndexeerd, beschermen u tegen inflatie. Bovendien neemt L’UMONS alle kosten in verband met de huur en het onderhoud van de studentenaccommodatie voor haar rekening. U kunt dus zeker zijn van een stabiel aanvullend inkomen gedurende 27 jaar, zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken.

Een niet te missen adres in Mons,
dicht bij de 3 campussen en op 100 m van het treinstation.

Investeren in een van de best gelegen ontwikkelingsprojecten in Bergen.

Le Central ligt in het hart van het studentenleven in Bergen. Het Leopoldplein, gelegen in de onmiddellijke nabijheid van het stadscentrum en de verschillende UMONS-vestigingen, is het epicentrum waar de studenten profiteren van het te voet toegankelijke studentenleven, de uitgaansbuurt, vele winkels, sport en vrije tijd. Bovendien heeft de residentie een uitstekende bereikbaarheid dankzij het station en de verschillende bushaltes die er recht tegenover liggen.

Le Central

Op zoek naar huurders? Niet nodig! De UMONS wachtlijst is al lang.

Het UMONS is een erkende universiteit waarin verschillende faculteiten en instellingen voor hoger onderwijs zijn verenigd. Elk jaar verwelkomt de stad Mons meer dan 10.000 studenten uit België en elders.

In een context waarin de vraag naar studentenhuisvesting veel groter is dan het aanbod, beheert het UMONS de studentenkamers en verhuurt deze tegen geïndexeerde huurprijzen gedurende 27 jaar. Zo kunt u als investeerder in alle gemoedsrust profiteren van een zeer voordelig rentabiliteits- en belastingstelsel.

De UMONS betaalt de volledige onroerende voorheffing en u betaalt slechts 6% BTW.

Interesse om te investeren in Le Central?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang meer informatie over dit project.
 

Deel met anderen