Het Reihof: een nieuwe serviceresidentie met een comfortabele en gastvrije woonomgeving voor senioren in West-Vlaanderen

06/06/2023
in Kwalitatieve projecten

Brugge verwelkomt een nieuwe residentie voor senioren in het hart van West-Vlaanderen. Projectontwikkelaar ION bouwde de afgelopen 18 maanden de unieke residentie "Het Reihof" in opdracht van uitbater DOMITYS, de nummer 1 in Frankrijk voor seniorenresidenties en lid van de AG2R LA MONDIALE Groep. De residentie van 10.755 m2, gelegen vlakbij het park Ten Boomgaard, zal bewoners verwelkomen die in alle rust en in een ongeëvenaarde omgeving van hun pensioen kunnen genieten. Vandaag wordt de residentie officieel opgeleverd door uitbater DOMITYS in aanwezigheid van burgemeester Dirk De fauw, schepen Franky Demon, architectenbureau A1AR en projectontwikkelaar ION. Bewoners zullen vanaf 2024 in de residentie kunnen intrekken.

'Het Reihof' heeft alles wat bewoners nodig hebben om comfortabel en in alle rust ouder te worden. De woningen bieden alle comfort die bewoners nodig hebben om zich thuis te voelen, met een compleet dienstenpakket en diverse gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een kapsalon, een multimedia lounge voor filmavonden, een bibliotheek en een zwembad. Bewoners die extra diensten nodig hebben, kunnen rekenen op ons team voor coördinatie en persoonlijke begeleiding.
Quince Muyldermans
- Sales Manager bij DOMITYS Belgium

Een uniek concept

  • Een seniorenresidentie van bijna 11.000 m2 met 113 appartementen en meer dan 1.000 m2 gemeenschappelijke ruimtes voor zelfstandige senioren.
  • Een uniek concept dat comfort, veiligheid en diensten op maat voor de bewoners combineert.
  • Verschillende gemeenschappelijke ruimtes voor bewoners, hun familie en buren: een restaurant, een zwembad met wellnessfaciliteiten, een fitnessruimte, een kapsalon, een bibliotheek en een multimedialounge.

Meer weten over 'Het Reihof'