ION reference book

Investeren met huurgarantie: zorgeloos en zeker investeren

Investeer in kwalitatief huurvastgoed en wees vanaf dag één zeker van je inkomsten

Door de hoge rente doen mensen steeds vaker aan langetermijnsparen, maar er bestaat meer om zekerheid te hebben over je spaargeld. Het is algemeen geweten dat investeren in vastgoed garant staat voor stabiele inkomsten, maar wist je dat investeren met een gewaarborgd huurinkomen ook een interessante mogelijkheid vormt? Dit type investering is een must voor wie op zoek is naar een stabiel aanvullend inkomen in combinatie met volledige ontzorging. Zijn risico’s niet aan jou besteed, dan doe je er goed aan om voor dit type investering te opteren. Je tekent voor gemoedsrust, en dit voor 9, 15, 27 of 30 jaar lang. 

Kies voor zekerheid dankzij onze partnerships met betrouwbare partners en gesubsidieerde organen.

Bij ION zetten we al jaren in op partnerships met verschillende betrouwbare, ervaren partners en gesubsidieerde instanties. We werken samen met onder meer Vives Hogeschool, de Universiteit van Bergen en enkele regionale Sociale Verhuurkantoren in België. Zij huren een reeks appartementen of een volledig project bij ION en verhuren ze vervolgens op de reguliere markt.

Dankzij dit soort samenwerkingen blijf jij volle eigenaar van je woning, maar wordt het verhuren ervan volledig voor jou gedaan. Onze partners staan in voor de verhuur van je pand: jij ziet elke maand een vast bedrag op je bankrekening verschijnen en dit voor een vooraf bepaalde, onveranderlijke periode.

Nettohuur zonder verborgen kosten: je weet exact hoeveel je elke maand op je rekening mag verwachten

Inflatiebestendig: automatische indexatie van je huurinkomsten

Veilig investeren met absolute zekerheid dankzij het contract van 9, 15, 27 of 30 jaar

Ofwel betaal je geen onroerende voorheffing ofwel geniet je van een fiscaal voordeel

Een zorgeloze investering: je pand wordt voor jou verhuurd & de gesubsidieerde instantie of het SVK staat in voor onderhoud en reparaties

Vul je gegevens in
en ontvang ons reference book.

Bij ION hebben we reeds heel wat ervaring met investeren met verhuurgarantie. In onze use case geven we je een inleiding tot het onderwerp en stellen we je vier succesprojecten voor waarin huurgarantie van toepassing is.

Thomas Dejagere
Head of Sales
Verschillende investeringsopportuniteiten afwegen is geen eenvoudige oefening. Zit je nog met vragen of wens je advies? Neem contact met ons op. We helpen je met plezier verder op weg
[email protected] +32 477 80 61 11