Parkrand Halle
95% verkocht

Parkrand - Halle

Investeringswaarde

40 miljoen EUR

Grondoppervlakte

13.000m2

Architecten

Art & Build DS Architecten

Timing

Opgeleverd
Parkrand Halle
Een absolute toplocatie. Vlak aan het centrum van Halle.

Parkrand Halle. Dé eyecatcher langs het vernieuwde Elisabethpark.

De nieuwbouw appartementen van Parkrand zijn centraal gelegen, op slechts enkele minuten stappen van het centrum van Halle. Het park voor je deur zorgt niet enkel voor heerlijke ontspanningsmogelijkheden, maar ook voor een rustgevende privacy.

 

Interieur in Parkrand Halle

Zuidgerichte oriëntatie. Veel natuurlijk licht, de ganse dag door.

Hier sta je op met de eerste zonnestralen en geniet je na van de laatste zonnestralen. Op elk moment van de dag geniet je in Parkrand van deugddoend zonlicht dankzij de zuidgerichte oriëntatie en extra grote raampartijen.

In jouw Parkrand appartement krijg je ook spontaan zin om te aperitieven. De ruime, lichtrijke woningen met hun extra grote terrassen zijn zo ontworpen dat je je er altijd direct thuis voelt

Parkrand architectuur

Verbluffende architectuur. Door gerenommeerd architectenbureau Art & Build

De unieke architectuur van Art & Build focust zich op levenskwaliteit. De vele lichtrijke ruimtes, de keuze van de materialen en de integratie in de centrale, groene omgeving zorgen voor vrijheid en rust. Art & Build is een wereldwijd gerenommeerd architectenbureau en een garantie voor topkwaliteit.

Parkrand assistentiewoning

Parkrand: Volledig ingerichte assistentiewoningen

In Parkrand krijg je een ruim appartement waar zorg mogelijk is. Kom de kijkwoning bezoeken!

Locatie Parkrand Halle

Alles dichtbij voor een zorgeloos leven in de stad.

In de assistentiewoningen van Parkrand woon je pal in de historische stadskern van Halle, centraal tussen het vernieuwde Elisabethpark en de bruisende winkelstraat. Steek de straat over voor een verkwikkende wandeling in deze nieuwe groene stadslong of stap enkele minuten voor een lekkere lunch, een zonnig terrasje of leuke shoppingnamiddag in het kloppende winkelhart van Halle. Even buiten het centrum vertoeven? De bushalte bevindt zich om de hoek en het treinstation bereik je op amper vijf minuten wandelen.

Hier heb je alle luxe van een stadsappartement in handen en krijg je bovendien de assistentie die je nodig hebt om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Dankzij de administratieve, technische en sociale ondersteuning kan je in Parkrand zorgeloos genieten van een lang leven in de stad. Zowel vandaag als morgen.

Kamer Parkrand AW

Service volgens jouw noden

Als eigenaar van een appartement in Parkrand geniet je automatisch van tal van basisdiensten die het leven niet alleen vandaag maar vooral later comfortabel maken.

Wil je extra luxe aan het comfort toevoegen? Dat kan! Naast de standaarddiensten bieden we enkele bijkomende services waarvan je zelf kiest of en wanneer je er gebruik van maakt. Helemaal volgens eigen noden en wensen.

Interieur Parkrand assistentiewoning
3 jaar gratis verhurgarantie!

Investeren in Parkrand assistentiewoningen

Investeren in een assistentiewoning in Parkrand is investeren in levenskwaliteit. Ontdek de voordelen van investeren in deze moderne appartementen:

  • Vrijstelling onroerende voorheffing

  • Verlaagd btw-tarief

  • Verwacht rendement van 3,4%

  • Verhuurservice door Zorggroep Eclips

  • Een zekere start met 3 jaar gratis verhuurgarantie

 

Ontdek de beelden van Parkrand

Interesse?

Deel met anderen