Project Luster Aarschot
Luster in Aarschot
50% verkocht

Luster - Aarschot

Luster in Aarschot

De parel van Aarschot

Welkom in Luster: een mix van moderne architectuur en duurzaam wonen in Aarschot. De stad, ook wel de ‘parel van het Hageland’ genoemd, krijgt er een levendige nieuwbouwsite bij die de essentie van een hedendaagse woonbeleving reflecteert, vlakbij het centrum en het omliggende natuurschoon. Net als de letterlijke betekenis van het woord – de glans die een parel uitstraalt – voegt Luster een extra laagje schoonheid toe aan het straatbeeld van Aarschot.

Luster

Ligging

Luster, da’s wonen in alle rust

Aarschot heeft als martelarenstad een bewogen geschiedenis achter de rug. Na de Eerste Wereldoorlog waren talrijke huizen en monumenten aan wederopbouw toe. Wandel je vandaag door de binnenstad, dan stoot je geregeld op gedenktekens die herinneren aan het Aarschot van weleer. 
De sfeervolle grote markt werd recent heraangelegd. Hier geniet je van de gezellige terrasjes of pauzeer je lekker op een bankje terwijl de kids dolle waterpret beleven tussen de stralen van de speelfontein.

 

 

 

Alles om de hoek

 • 5 minuten wandelen naar het trein- en busstation van Aarschot
 • 5 minuten fietsen naar winkels en scholen
 • 12 minuten met de trein naar Leuven
  30 minuten met de trein naar Brussel en Hasselt
  40 minuten met de trein naar Antwerpen
 • 20 minuten rijden met de auto naar Leuven
  30 minuten rijden met de auto naar Hasselt
  45 minuten rijden met de auto naar Brussel
  1 uur rijden met de auto naar Antwerpen
Demervallei Luster Aarschot

Heb je nood aan een gezonde dosis natuur? Haal je hart op aan de schilderachtige landschappen die Aarschot omsluiten. Op je fietstocht door de Demervallei is het uitkijken naar kronkelende riviertjes, uitgestrekte moerasgebieden, wijngaarden en loofbossen. Een niet te missen stop zijn de ’s Hertogenmolens, een zestiende-eeuws complex van watermolens op slechts drie minuutjes van je appartement in Luster.

Haal je hart op aan de schilderachtige landschappen van de Demervallei.
Luster in Aarschot
De mix van monochrome materialen maakt het ontwerp speels en tegelijk luchtig.

Architectuur

Licht en harmonie

Hoewel je de appartementen als één geheel ervaart, blenden ze mooi in het straatbeeld dankzij een mix van gevelmaterialen en dakstijlen. Hellende daken wisselen af met dakkappellen om het onderscheid tussen elke unit duidelijk te maken. Bovendien spot je in Luster vier verschillende soorten bakstenen in licht- en donkergrijs, matchend met de dakbedekking en betonnen plint. Door één kleurenpalet te hanteren, creëren we lichtheid en rust, waar het materiaalgebruik voor dynamiek zorgt

Penthouse Luster
Duurzaam project Luster in Aarschot
In Luster woon je future-proof zonder dat te merken aan je energiefactuur.

Duurzaamheid

Een hart voor de planeet

Bij ION is duurzaamheid een kernwaarde. Het neemt in alle projecten een centrale plaats in. In Luster beheert Noven de energievoorziening van alle appartementen en kiest resoluut voor een collectief systeem op basis van geothermie.

 • Hier verwarm je je met de meest duurzame energiebron: aardwarmte. Geothermie onttrekt warmte uit de bodem om ze op te waarderen tot de juiste temperatuur dankzij warmtepompen.
 • Het slimme geothermiesysteem slaat tijdens de zomer warmte op in de bodem zodat er tijdens de winter geen extra energie nodig is om te verwarmen.
 • Goed omringd door openbaar vervoer en uitgerust met een ruime fietsenstalling, verplaats je je in Luster op een groene manier.
 • De Luster appartementen zijn niet alleen BEN, maar voldoen zelfs aan de E20-normen. Bovenop energie-efficiëntere appartementen, ben je ook vrijgesteld van onroerende voorheffing de eerste 5 jaar van jouw aankoop.
Investeren in Luster

Investeren

Op zoek naar een stabiele en betaalbare vastgoedinvestering? Dankzij een opkomende locatie als Aarschot en een ruim aanbod aan appartementen met één en twee slaapkamers zit je met Luster goed!

Interesse in Luster?

Deel met anderen