Leeuweryck

Locatie
Brussel
Project type
Gemengd binnenstedelijk project
Project status
Opgeleverd

Request information brochure

Leeuweryck
Sluiten
Leeuweryck

Leeuweryck in Brussel 

Leeuweryck in Sint-Pieters-Leeuw ligt op een steenworp van Brussel. Toch genieten de bewoners van de nieuwbouwappartementen en -woningen volop van rust en groen, middenin een autoluwe buurt.

Units
85
Adres

Kantersteen - 1000 Brussel

Investeringswaarde
+10 miljoen euro
Oppervlakte
4.900 m²
Architecten
B2Ai
Partners
Elliadis
Groen en autoluw

Leeuweryck is een gezellige residentiële buurt geworden. Hier woont men in een autoluwe, groene omgeving.

Maatschappelijke bijdrage

In Leeuweryck wonen mensen van verschillende achtergronden en leeftijden. De 37 assistentiewoningen zijn groot, lichtrijk en beschikken elk over een eigen privéterras. De ondergrondse parkeergarage is zo ontworpen dat ook mensen met verminderde mobiliteit ze vlot kunnen gebruiken.

Centraal wonen

Vanuit Leeuweryck is er een prima verbinding naar de hoofdstad; in slechts tien minuten sta je in Brussel. Haltes voor het openbaar vervoer, winkels, een sportcentrum en andere faciliteiten bevinden zich vlak bij het project.

De verscheidenheid van Leeuweryck

Leeuweryck is een veelzijdige woonomgeving ontworpen om aan specifieke noden te voldoen. De drie soorten entiteiten sluiten dan ook perfect aan bij de levensstijl en behoeften van verschillende types bewoners.

De assistentiewoningen in Leeuweryck zijn ruim en licht en beschikken elk over een eigen privéterras.  De gemeenschappelijke voorzieningen op de begane grond - zoals de receptie met lounge, fitnessruimte, kinesitherapiezaal en restaurant - zijn een absolute meerwaarde voor de levenskwaliteit van de bewoners.

Leeuweryck omvat ook 21 woningen – ideaal voor gezinnen die willen genieten van de groene omgeving en de uitstekende bereikbaarheid van het project. Gemeenschapsgevoel en een gezonde levensstijl staan hier centraal. De mix van verschillende woonentiteiten schept een gevarieerde en dynamische omgeving, die gezinnen met kinderen bekoort.

Het tweede complex omvat negen appartementen met ondergrondse parkeerplaatsen en 15 appartementen met aangrenzende commerciële ruimtes. Modern comfort staat hier centraal. De troeven van de levendige wijk worden hier volop uitgespeeld. Met de aanwezigheid van commerciële ruimtes is het leven hier eenvoudig en praktisch.

Leeuweryck in cijfers

  • 25 appartementen verdeeld over 2 gebouwen (9 en 16)
  • 21 woningen
  • 37 assistentiewoningen
  • 1 commerciële ruimte
  • 38 parkeerplaatsen
  • Oppervlakte terrein 9.800 m²

Oppervlakte BVO: 

  • LOT 1: 3.465 m²
  • LOT 2: 935 m²
  • LOT 3: 1.680 m²

Waarom Leeuweryck populair was bij investeerders 

Er is een stabiele vraag naar assistentiewoningen, door de toenemende vergrijzing en de lange wachtlijsten voor huurders.

In Leeuweryck biedt een gespecialiseerde partner een all-in verhuur- en beheerservice, inclusief administratieve ondersteuning.

Een verlaagd btw-tarief van 12% in plaats van 21% en geen onroerende voorheffing. 

Een jaarlijks cashrendement en een potentiële meerwaarde bij verkoop.

Meer informatie aanvragen

Vul jouw gegevens in en wij bezorgen jou snel een antwoord.
Maarten Wuyts
Project Developer
[email protected] 056 28 55 00
  • Meer projecten