Galerij 2 penthouse suikerpark
Galerij 2 suikerpark hoekappartement
Galerij I Appartementen te koop in Veurne
3KAP Lofts te koop in Veurne
Lancering luxe appartementen

Suikerpark - Veurne

Investeringswaarde

+110 Miljoen EUR

Grondoppervlakte

+65.000m2

Architecten

Denc!-Studio Areal architecten Delva Landscape Architects B-architecten A1AR

Timing

Gefaseerde ontwikkeling over periode 2017-2029

Partners

WVI Stad Veurne Topokor Furnibo
Wonen, ontspannen en werken in de groene omgeving van een stadspark, midden in het pittoreske Veurne.
Matthieu Pacco
Business Unit Manager
Brikkerij 4 privépark

Veurne, een stad die alles te bieden heeft

Wonen, ontspannen en werken in de groene omgeving van een stadspark, midden in het pittoreske Veurne. Het is slechts één van de factoren die van Suikerpark een compleet verhaal en een vooraanstaand stadsontwikkelingsproject maakt. Suikerpark verwondert iedereen door de unieke combinatie van uitgestrekte natuur, vernieuwende architectuur en bruisend leven. Dit alles aan de rand van het historische stadscentrum, op een site die met zijn rijke historiek meteen een mooi verhaal voor de toekomstige eigenaars brengt. Het project geeft een nieuw elan aan het leven in Veurne, wat meteen ook de baseline “Vernieuwend Veurne” verklaart. Als projectontwikkelaar geloven wij sterk in duurzame ontwerpen, omhuld in een kwalitatief hoogstaande architectuur, met bijzondere aandacht voor het nieuwe wonen. Suikerpark beantwoordt in alle opzichten aan deze pijlers. We zijn dan ook erg trots dat wij samen met WVI en de Stad Veurne van deze unieke site een nieuw stadsdeel mogen maken.
 

Veurne betekent thuiskomen in het authentieke karakter van een bloeiende polderstad.
Galerij 2 hoekappartement

Suikerpark, voor elk wat wils

Suikerpark wordt een nieuw stadsdeel van zo’n 18 ha en ligt naast het historische stadscentrum van Veurne. Het wordt een bruisende plek waar wonen, ontspannen en werken harmonieus samenkomen in een groot stadspark. Er is plaats voor klassieke woonvormen zoals huizen en appartementen in verschillende prijsklasses, maar er komen ook dijkwoningen aan het water en atelierwoningen, waar wonen en werken perfect kan worden gecombineerd.

Suikerpark wordt het bruisende verlengde van de binnenstad van Veurne en krijgt heel wat leuke plekjes in een toffe sfeer. Het wordt een creatieve omgeving waar het groen inspireert en
de innovatieve incubator het ondernemerschap stimuleert. Aan het Suikerplein komt er naast de architecturale Suikertoren ook een galerij met winkels en verschillende gezellige terrasjes, waar het aangenaam vertoeven wordt met vrienden en familie. De eyecatcher wordt er ongetwijfeld het indrukwekkende waterelement, dat een bron van plezier voor jong en oud vormt. Cultuur opsnuiven kan aan het evenementenplein met de tribune. Genieten van de rust en natuur doe je dan weer aan de visvijver en de hangmatzone. Suikerpark verbindt niet alleen woningen met het landschap, maar maakt met de nieuwe fietsbrug over de Lovaart en de groene fiets- en wandelas het centrum bereikbaarder dan ooit.
 


 

Wonen, ontspannen en werken in het groen van de stad? Suikerpark biedt tal van mogelijkheden.

Interesse in of vragen over project Suikerpark?

Deel met anderen