Studentenvilla Onzent
Studentenvilla t' Onzent Kortrijk investeren in studentenkamers 2
Studentenvilla Onzent
Volledig uitverkocht!

Studentenvilla t' Onzent - Kortrijk

Investeringswaarde

2 miljoen EUR

Grondoppervlakte

572 m2

Architecten

Link Lab Stay

Timing

Constructie

Partners

Cobe Link Lab Stay
Studentenvilla Onzent

Een zeldzame investeringsmogelijkheid van 15 studentenkamers in beschermd onroerend erfgoed

Een karaktervolle driegevelvilla in cottage-stijl uitstekend gelegen in Kortrijk centrum. Na de grondige renovatie zal het gebouw 15 verhuurbare studentenkamers met alle hedendaagse voorzieningen bevatten. De groeiende Kortrijkse studentenbevolking van meer dan 15.000 studenten heeft nood aan kwalitatieve huisvesting. De tijdelijk opheffing van de bouwstop op studentenkamers is het antwoord van het stadsbestuur op de stijgende vraag. Stad Kortrijk schat (in samenspraak met de hogescholen en universiteiten) het tekort aan studenhuisvesting in op ongeveer 1.400 kamers. Projectontwikkelaar ION komt met Villa t' Onzent de vraag naar studentenkamers tegemoet.

Studentenvilla t' Onzent Kortrijk investeren in studentenkamers

Waarom investeren in t' Onzent?

  1. Veilige belegging door een groot tekort aan kwalitatieve studentenkamers in Kortrijk zorgt voor een gegarandeerde huurmarkt.
  2. Uitstekende locatie in Overleie in een steeds groeiende studentenstad, op wandelafstand van het bruisende stadscentrum en de campussen van de Howest en de Universiteit Gent.
  3. Unieke architectuur blijft behouden van de karaktervolle driegevelvilla door grondige renovatie van dit beschermde erfgoed.
  4. Ruime studentenkamers met alle nodige voorzieningen op een terrein van 772 m² met stadstuin.
  5. Toegankelijke startprijzen
Kaart stadsvilla topligging

Toplocatie voor studenten

Prima gelegen in de wijk Overleie, vlakbij het dynamische centrum. Stad Kortrijk onderging met de komst van de verlaagde Leieboorden met sfeervolle terrasjes van cafés en restaurants een metamorfose.

Vlakbij ligt Kortrijk Weide met het Nelson Mandelaplein als trekpleister voor openluchtevents. Daar liggen ook fuifzaal Départ, jeugdcentrum Tranzit en zwemparadijs Lago.

Ook groene plekjes om gezellig te picknicken zoals het Astridpark en Buda-eiland liggen op een boogscheut van t' Onzent.

Dit project is uitverkocht. Interesse om te investeren in ION studentenkamers?

Vul je gegevens hieronder in en een adviseur neemt binnenkort contact met je op.

Deel met anderen