The Residance
Unieke investeringsopportuniteit in Brussel-Centrum

The Residance - Brussel

Brussel The Residance

Studentenhuisvesting met soul

Welkom in The Residance, Brusselse studentenhuisvesting op zijn best. Met een toplocatie in het stadscentrum en studentenkamers van hoge kwaliteit vormt het project een uitzonderlijke plek om te wonen en te studeren. Het interieurontwerp weerspiegelt de vreugde van dans en muziek en creëert een bijzondere en karaktervolle woonervaring. Bovendien biedt The Residance interessante investeringsproducten aan met een aantrekkelijk rendement, dankzij het hoge verhuurpotentieel van studentenkamers in Brussel.

Kamer van The Residance

Leven en studeren op het ritme van Brussel

The Residance ligt in het hart van de Europese hoofdstad. Met prachtige bezienswaardigheden en gezellige bars op iedere hoek wordt elke dag van je studententijd een onvergetelijke ervaring. Bovendien zijn veel universiteiten en hogescholen gemakkelijk bereikbaar te voet of met de fiets. Hetzelfde geldt voor verschillende tram-, metro- en bushaltes en het station Brussel-Centraal.

Kaart The Residance
Met The Residance kiest u voor studentenhuisvesting die elke investeerder als muziek in de oren klinkt.

Alles te voet bereikbaar

  • Station Brussel-Centraal
  • Metro-, bus- en tramhaltes (Park, Madou, Congres, Kruidtuin)
  • Centrum Brussel
  • Universiteiten en hogescholen
  • Winkels
  • Warandepark
Investeren in studentenkamers in Brussel
De conciërgeservice van The Residance zorgt ervoor dat de uitstekende woonkwaliteit te allen tijde gehandhaafd blijft.

4 redenen om op play te drukken en te investeren

  • Ligging: The Residance is gelegen in het centrum van Brussel, op wandelafstand van een groot aantal universiteiten en hogescholen. Onder andere dankzij de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, krijgt de projectsite een hoge Mobiscore van 9,7.
  • Identiteit: Het gebouw heeft een uniek en opvallend karakter. Studentenkamers van hoge kwaliteit, grote gemeenschappelijke ruimtes, een fantastische binnentuin en een aantrekkelijk interieur zorgen voor een onvergetelijke studentenervaring.
  • Gemak: U wordt volledig ontlast van alle beheersverplichtingen dankzij de vastgoedbeheerder en conciërge die verantwoordelijk zijn voor de verhuur, het onderhoud en het beheer van de studentenresidentie.
  • Laag risico: Studentenkamers in Brussel zijn erg in trek, waardoor The Residance een veilige en gezonde investering is met een aantrekkelijk rendement.

Interesse om te investeren in The Residance?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang meer informatie over dit project.
 

Deel met anderen