Gent Nieuwland straatzicht
Nieuwland
Nieuwland
Nieuwland
Nieuwland
Nieuwbouwproject Gent Nieuwland gebouw C vooraanzicht
Nieuwbouwproject Gent Nieuwland zijzicht gebouw C
Nieuwbouwproject Gent Nieuwland zicht gebouw C
Slaapkamer Gent Nieuwland Nieuwbouwproject
Appartement Gent Nieuwland
Gent Nieuwland binnentuin
Gent Nieuwland binnentuinzicht
Handelsruimte te koop

Nieuwland - Gent

Investeringswaarde

+25 Miljoen EUR

Grondoppervlakte

+7.000m2

Architecten

ARCH & TECO

Timing

Vergunning uitvoerbaar

Partners

Urban ID
Nieuwland

Welkom in Nieuwland

Op een veelzijdige locatie aan de rand van de Gentse binnenstad, pal tussen het historische centrum en Dok Noord, bieden wij met Nieuwland een grote diversiteit aan woningen en appartementen in een unieke groene omgeving, geënt op iedereen die van het stadsleven houdt maar niet wil inboeten op ruimte en comfort. Welkom in Nieuwland.

Nieuwland
Nieuwland is de perfecte balans tussen het historisch centrum en het hippe Dok Noord.

Once-in-a-lifetime-locatie

Grote nieuwbouwprojecten in het centrum van Gent komen bijna niet meer voor. Al zeker niet met grote groene zones, zoals we er in Nieuwland creëren. De bereikbaarheid van Nieuwland is fenomenaal. Op wandelafstand van het centrum en Dok Noord, op fietsafstand van het treinstation Dampoort en met de wagen direct op de buitenring van gent.

Gent Nieuwland binnentuin

We bouwen een gezellige Gentse wijk, waar je het echte stadsleven nog proeft en alles op wandelafstand ligt.

Nieuwland is gelegen in de rustige buurt van de straten Nieuwland en Bomastraat. Je woont centraal tussen gent centrum en Dok Noord. Beide zijn op 5 minuten met de fiets bereikbaar. Het project wordt gebouwd rond een uniek privépark. Zo kan je in alle rust ontspannen, wandelen of aperitieven. In Nieuwland leggen we een grote, groene binnentuin aan die als verlengde op je eigen ruime terras of tuin kan beschouwd worden. Heerlijk om even te ontspannen, met de kinderen te spelen of een wandeling te maken.

Nieuwbouwproject Gent Nieuwland zijzicht gebouw C
Nieuwland maakt leven in de stad zo comfortabel mogelijk.

Een kwalitatieve, moderne afwerking met maximale lichtinval.

Jouw appartement of stadswoning wordt afgewerkt met duurzame materialen en moderne toestellen. In elke unit is er extra aandacht besteed aan grote raampartijen, zodat je maximaal kan genieten van het licht en het groen.

Alle appartementen en woningen zijn BEN (Bijna Energie Neutraal) gebouwd. Zo heb je een extra laag energie verbruik en beperk je jouw ecologische voetafdruk.

Dankzij de aansluiting op het stadswarmtenet van Gent spaar je niet alleen plaats uit in je woning, maar verwarm je jouw appartement of huis aan de hand van een collectief verwarmingssysteem. Dit werkt efficiënter en veroorzaakt een kleinere co2-uitstoot dan een klassiek verwarmingsysteem.

Ben je geïnteresseerd?

Neem contact op met onze adviseurs, ze helpen je graag verder.

Deel met anderen