Beveren Markt
Beveren Markt
Beveren Markt
Beveren Markt
E-peil max E10

Forum - Beveren

Architecten

Fvww Architecten

Timing

In development
Beveren Markt

Lichtrijke appartementen te koop in Beveren

In hartje Beveren, op een boogscheut van het gezellige marktplein én op slechts 20 minuten rijden van het bruisende, Antwerpse stadscentrum, verrijst ‘Forum’. Hier koop je ruime, lichtrijke doorzonappartementen met royale terrassen. Dankzij het slimme gebruik van energie-efficiënte technieken staan wooncomfort en duurzaamheid hier centraal. Dit project vormt de perfecte uitvalsbasis voor zij die waarde hechten aan bereikbaarheid en de levendigheid van het centrum, maar ook graag thuiskomen in alle rust en comfort in de groene Gravendreef.

beveren markt

Centrale locatie

Maakte jij al kennis met Beveren? Deze derde grootste gemeente van Vlaanderen telt heel wat groene natuurgebieden en prachtige kastelen op haar grondgebied. Dankzij de aanwezigheid van de Waaslandhaven en talloze internationale bedrijven is deze gemeente erg welvarend, wat zich vertaalt in het mooie aanbod aan publieke faciliteiten. Het centrum van Antwerpen is vlakbij, maar dankzij de rust en het groene karakter van Beveren ontsnap je aan de alledaagse drukte.

Beveren Markt

Tijdloze architectuur

De appartementen werden ontworpen met groene zichten in het achterhoofd. De leidraad in het ontwerp bestond eruit de appartementen zoveel mogelijk te laten baden in het licht en groene zichten rondom rond te creëren. Het resultaat: appartementen waarvan de leefruimtes langs beide kanten licht binnenkrijgen en vaak ook 2 terrassen hebben. Ook de oriëntatie leent zich daar perfect toe: ’s ochtends zie je vanuit de keuken de zon opkomen en vanuit de zithoek zie je haar ’s avonds weer onder gaan. Hierdoor geniet je de hele dag door van de zon.

Gravendreef Beveren

Investeren met zicht op meerwaarde

In het bruisende Waasland en op een steenworp van Antwerpen vormt Beveren de ideale vestigingsbodem voor zij die willen meesurfen op het succes van deze groeiende gemeente. Het welvarende karakter, de centrale locatie en het gebruik van energie-efficiënte technieken garanderen je een mooi rendement met zicht op meerwaarde bij verkoop. Daarnaast zorgt de nabijheid van de haven voor een groot jobaanbod, met talloze groeiende bedrijven en gevestigde werkgevers in de buurt, die het ideale huurpubliek garanderen.

Ben je geïnteresseerd?

Neem contact op met onze adviseurs, ze helpen je graag verder.

Deel met anderen