Kantoor Brussel

Ons kantoor in Brussel

Great place to work (and play)

Dat we streven naar excellentie, zie je ook in onze kantoren. We creëerden er een omgeving waar het welzijn van onze medewerkers én bezoekers voorop staat.

Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog.

Brussel als strategische hub voor groei

Het tweede ION-kantoor, gevestigd in het Shellgebouw te Brussel, kenmerkt zich door een duurzame aanpak die afwijkt van de strategie in Waregem Business Park. In plaats van nieuwbouw koos ION hier voor een grondige renovatie, waarbij het historische karakter van het gebouw behouden bleef, een vorm van duurzaamheid op zich.

Deze Brusselse locatie fungeert als een strategisch knooppunt voor ION's groeiambities. De centrale ligging naast het centraal station maakt het niet alleen toegankelijk voor het personeel uit Vlaams-Brabant, maar plaatst het kantoor ook in het hart van de grootste vastgoedmarkt van België. Het Shellgebouw, met zijn iconische uitstraling, centrale locatie, en flexibele uitbreidingsmogelijkheden, biedt ION de ideale setting om lokaal te groeien.

Maak deel uit van één van de meest toonaangevende projectontwikkelaars in België.

Bij ION bouwen we letterlijk en figuurlijk aan de toekomst van wonen en werken. We gaan voor topkwaliteit en gaan allen voor de extra mile.