Kantoor Antwerpen

Ons kantoor in Antwerpen

Great place to work (and play)

Dat we streven naar excellentie, zie je ook in onze kantoren. We creëerden er een omgeving waar het welzijn van onze medewerkers én bezoekers voorop staat.

Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog.

Een centrale hub voor onze activiteiten in Antwerpen

Onze expansie naar Antwerpen markeert een cruciale fase in de groei van ION. Het nieuwe kantoor in Antwerpen fungeert als een centrale hub voor onze activiteiten in de regio en speelt een sleutelrol in het versterken van onze positie in Vlaanderen.

Een focuspunt binnen deze groeistrategie is de ontwikkeling van de iconische Boerentoren in Antwerpen. Deze historisch beladen toren ondergaat een transformatie onder onze vleugels, waarbij we zorgvuldig historisch erfgoed behouden en modern design integreren. Dit hoofdstuk belicht de cruciale rol van ons nieuwe kantoor in Antwerpen en de ontwikkeling van de Boerentoren als tastbare mijlpalen in ION's voortdurende groei en betrokkenheid bij duurzame vastgoedontwikkeling.

Maak deel uit van één van de meest toonaangevende projectontwikkelaars in België.

Bij ION bouwen we letterlijk en figuurlijk aan de toekomst van wonen en werken. We gaan voor topkwaliteit en gaan allen voor de extra mile.