Treenity
Treenity
ION Liedekerke

Wonen in het groen

In september was de eerstesteenlegging een feit. Op de site in de Rozenlaan te Liedekerke zullen de komende maanden drie kleinschalige residenties worden opgetrokken. De zestien nieuwbouw appartementen van fase één zijn allemaal al verkocht. Zelfs de verkoop van fase twee, twintig nieuwbouw appartementen, is al gevorderd tot 65%. In totaal bouwen projectontwikkelaars ION en RPD zestig moderne BEN-appartementen, verspreid over drie residenties met twee bouwlagen. 

Het is hier heerlijk stil doordat auto’s onmiddellijk ondergronds worden afgeleid. De site ligt tussen Liedekerkebos, een natuurdomein van 200 hectare bos, en de rand van Liedekerke. Dit nieuwbouwproject zal één zijn met de omgeving aangezien elk gebouw slechts van twee bovengrondse bouwlagen voorzien is; de materialen zachte, natuurlijke tinten hebben en slechts een klein deel van de drie hectare bebouwd zijn. 

Wonen in het groen en toch vlak bij alles. De residenties liggen op twee minuten fietsen van Liedekerke station en op vier minuten van winkels, scholen en sportfaciliteiten. Met de auto ben je binnen de vijf minuten op de E40, op tien minuten in Affligem, op vijftien minuten in Aalst, Ninove en de Brusselse ring. Je woont met andere woorden in een oase van groen, maar toch zeer centraal. Van een topligging gesproken! 

Wens je meer te ontdekken over Treenity? Surf dan zeker naar www.treenity.be.

Deel met anderen