B&B Hotels Diegem

Diegem Commercieel project
B&B Hotels Diegem Hotelinvestering
B&B Hotels Diegem Hotelinvestering
B&B Hotels Diegem Hotelinvestering
B&B Hotels Diegem Hotelinvestering
B&B Hotels Diegem Hotelinvestering

Project overzicht

Voorverkoop

Investeringswaarde

+25 MIL EUR

Grondoppervlakte

7.150m2

Architecten

Jasper-Eyers

Timing

Commercialisatie 2021

Partners

B&B Hotels Belgium

Nieuwe investeringsopportuniteit met 20 jaar vaste en gegarandeerde opbrengsten.

B&B Hotels Diegem hotelinvesteriinig

Een hotel aankopen is normaal enkel haalbaar voor grote vermogens. Met het project B&B Hotels Diegem geeft ION ook u, als belegger, de kans om mee te investeren in hotelvastgoed. U kan investeren in één of meerdere hotelkamers, op basis van dewelke u vaste en gegarandeerde inkomsten zal ontvangen gedurende 20 jaar. 

  • Vaste en gegarandeerde inkomsten* gedurende 20 jaar. (Minimum rendement van 4%). 
  • Geen belastingen, verzekerings- of onderhoudskosten dankzij triple net huurovereenkomst.
  • Gerenommeerde hoteluitbater: B&B Hotels. 
  • Vanaf € 100.000

*Er wordt gewerkt met een vruchtgebruik vergoeding.

Bar Diegem

Lage instapprijs: word eigenaar van vastgoed vanaf € 100.000

Een hotelkamer is de ideale investering voor startende investeerders in vastgoed of voor ervaren investeerders die willen diversifiëren. Dankzij de lage instapprijs kan u ook voor een kleiner bedrag genieten van de voordelen van vastgoed en een aantrekkelijk rendement.

Krijg een minimum rendement van 4% per jaar.

B&B Hotels Diegem Hotelinvestering

Hotels geven een aantrekkelijk rendement omdat de opbrengsten per m2 hoger liggen bij een hotel dan bij een klassiek appartement. Onze partner B&B-hotels Belgium betaalt u als investeerder het rendement uit. Dankzij het unieke contract betaalt u geen kosten, onderhoud of belastingen. U krijgt elke maand minimum 4% rendement.

B&B Hotels Diegem Hotelinvestering
B&B Hotels Diegem Hotelinvestering

Volledig zorgeloze investering: lange termijn contract van 20 jaar met B&B hotels

De uitbating en beheer gebeurt door de ervaren keten B&B hotels Belgium. Met meer dan 470 rendabele hotels in de uitbating in Europa zijn zij een uitstekende partner om het hotel succesvol te runnen. B&B hotels Belgium huurt het gebouw in op basis van een lange termijn, triple net contract. Dit houdt o.a. in dat er voor de investeerders geen onderhoudskosten noch vastgoed gerelateerde belastingen zijn. De groep B&B Hotels heeft in maart 2021 maar liefst 180 miljoen kapitaal opgehaald, enerzijds om haar balans te versterken en anderzijds om de verdere beoogde internationale groei te financieren.

Over B&B Hotels

B&B Hotels logo

B&B Hotels is de hotelketen die gespecialiseerd is in het aanbieden van warme, moderne, aantrekkelijke en betaalbare accommodaties. Ze zijn de toonaangevende en snelst groeiende onafhankelijke hotelketen in de Budget&Economy sector. Ze hebben meer dan 500 hotels en meer dan 40.000 kamers in 12 landen: Spanje, Portugal, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Tsjechië, Brazilië, Oostenrijk, Zwitserland, Slovenië en België.

  • De keten is gekocht in 2019  door Goldman Sachs
  • België: 2 open, 7 in ontwikkeling en doelstelling om 15 hotels te openen tegen 2025
  • Sponsor van het wielerteam "B&B Hotels Vital Concept".
     
Kaartje diegem

Het project: business hotel op een toplocatie.

De regio Diegem en Zaventem is de plaats waar de meest internationale bedrijven rond Brussel gevestigd zijn. Het is vlot bereikbaar via de ring en ligt op enkele minuten van de luchthaven. Hierdoor is er zeer veel bedrijvigheid in deze buurt. De vele multinationals die er gevestigd zijn nodigen vaak werknemers, klanten en consultants uit vanuit de hele wereld. Net op deze vraag en nood speelt het B&B hotel Diegem handig in. B&B is een zeer sterk hotelconcept dat kostenefficiënt wordt uitgebaat zonder in te boeten aan comfort en service! Ideaal voor het business cliënteel. Volgende bedrijven en instellingen hebben hun hoofdzetel in de onmiddellijke nabijheid:

NATO, Eurocontrol, PWC (verhuis 2022), 3M, Exxon Mobile, Deloitte, E2Y, SAP, Orange, Toyota, Honeywell, HP, DHC...

Wenst u meer informatie?

Laat jouw gegevens na en we bezorgen je een concreet voorstel, rendementsdossier of meer informatie.

Deel met anderen