Cust'O
Cust'O
Cust'O
Cust'O
Project is afgewerkt

Cust'O - Oostduinkerke

Investeringswaarde

+25 miljoen EUR

Grondoppervlakte

+5.500 m2

Architecten

A1AR

Timing

Opgeleverd in 2019

Partners

Time 4 Quality
Cust'O

Klassevol design

Cust’O is uniek aan de kust

De hoogwaardige architectuur gecombineerd met luxueuze faciliteiten maken dit project uniek aan de Belgische kust. De panoramische uitzichten betoveren en doen genieten. De centrale ligging in Oostduinkerke, op 40m van de zee, maakt van wonen een vakantie.

Maak van wonen vakantie.

Naarmate u grijzer wordt veranderen uw woonbehoeften. Ruim en afgelegen wonen maken plaats voor gezelligheid, bereikbaarheid, comfort en sociaal contact. Een gezellig assistentie woning aan zee laat je veel zelfstandiger wonen dan een groot huis alleen. De luxe om allerhande diensten met een knop te bereiken verhoogt uw levenscomfort en zekerheid.

Stijlvol aan de kust.

Cust’O zijn assistentiewoningen met een extra oog voor design, en dat zie je. De vele faciliteiten en stijlvolle lounge bar met zonneterras zorgt voor gezelligheid en samenzijn. De inrichting van het restaurant waar u heerlijk kan eten is gebaseerd op “The Jane” in Antwerpen.

Cust'O

Prachtig afgewerkt

Een nieuwe thuis aan zee.

Dankzij de eigen terrassen en volledig uitgeruste keuken voelt u zich hier direct thuis. De hoogwaardige badkamer met inloopdouche zorgen voor de luxueuze touch. Dankzij het gemakkelijk bereikbaar oproepsysteem heeft u direct toegang tot bijstand in geval van nood.

Gezellig genieten.

Op de bovenste verdieping schenkt Cust’O u een adembenemend zicht op het groen van natuurpark Doornpanne. De zon en een zomers aperitief: dat is ons recept voor een zalige namiddag.

Maak samen plezier.

Op nieuwe vrienden maken staat geen leeftijd. In Cust’O komt u vast gelijkgestemde mensen tegen. Door de vele activiteiten en uitnodigende faciliteiten ontstaan nieuwe vriendschappen die je niet zou verwachten. Heerlijk genieten, ook op uw oude dag.

Plan Oostduinkerke

Alles op wandelafstand

Dankzij de centrale centrumlocatie, bij de kruising Koning Albert I laan en de Leopold II laan, ligt alles op wandelafstand. Naast de lokale Delhaize en op 40m van de zee, heerlijk. Ook de tram- en bushalte zijn op wandelafstand. Verken alle kustgemeentes en ga met kleinkinderen naar pretparken.

Deel met anderen