ION Veurne

In het kader van de campagne Verkeersveilige scholen wil het ION-team rond stadsontwikkelingsproject Suikerpark zijn steentje bijdragen door alle leerlingen van de kleuter- en lagere scholen van Veurne te voorzien van een nieuw fluohesje bij de start van het nieuwe schooljaar 2018-2019. 

Campagne Suikerpark

Tekenwedstrijd

Om deze ­fluohesjes op een leuke manier aan te kleden heeft projectontwikkelaar ION hieraan een tekenwedstrijd gekoppeld. In deze tekenwedstrijd kunnen de kinderen tonen hoe ze een duurzame wijk zoals het Suikerpark zien, hoe zij een verkeersveilige woonomgeving ervaren, hoe zij de toekomst van het wonen zien, … . De jury bestaat uit Stad Veurne, WVI en ION en zal er één winnende tekening uitkiezen die op alle ­ fluohesjes zal worden gedrukt. De fluohesjes zullen worden verspreid aan alle kleuter- en lagere scholen van Veurne bij de start van het nieuwe schooljaar 2018-2019. 

De kleurplaten en een woordje uitleg over de wedstrijd werden verdeeld in alle lagere scholen van Veurne. Daarnaast werd in diezelfde scholen een verzamelbox geplaatst waarin de kinderen hun tekening kunnen deponeren. De deadline voor deelname is vrijdag 16 maart waarbij een verantwoordelijke deze boxen zal komen ophalen in de week van 19 maart. De winnaar zal bekend worden gemaakt in april 2018. 

Deel met anderen