Zilverhof

 

 

Op dinsdag 20 oktober vierden ION en 200 genodigden de oplevering van residentie Zilverhof in Diegem. Het project aan de Woluwelaan is volledig uitverkocht en telt 108 luxueuze serviceflats met meerdere gemeenschappelijke ruimtes. De feestelijke openingsreceptie werd voorafgegaan door een toespraak van onder meer professor in de Sociale Gerontologie Dominique Verté (VUB) en burgemeester van Machelen Jean-Pierre De Groef.  

Residentie Zilverhof

Assistentiewoningen met modern comfort

De woon- en zorgfaciliteiten van residentie Zilverhof voldoen aan de verwachtingen en noden van nieuwe generaties medioren en senioren. Op een ruime oppervlakte van in totaliteit 11.000m2 bieden de flats een eigentijdse en moderne combinatie van zelfstandig wonen en gemeenschappelijke dienstverlening. De appartementen werden ondergebracht in drie vleugels en zijn allen uitgerust met privéterras. Een waaier aan gemeenschappelijke ruimtes verhoogt het comfort en de sociale interactie. Bewoners kunnen terecht in een fraaie binnentuin met petanquebaan, een restaurant en bar met ruim terras, een polyvalente ruimte voor (familie)feesten, een fitness-, wellness- en kinesitherapieruimte en een kapperszaak.

Zilverhof

Zelfstandig wonen met dienstverlening

Een veelvoud aan zorgverlenende diensten maakt het comfortabel wonen in Zilverhof. Zo kunnen inwoners beroep doen op poetshulp, een strijk-, was- en klusjesdienst, warme maaltijden, georganiseerde activiteiten, de hulp van een woonzorgassistent en een permanent inwonende conciërge. Voor dagelijkse inkopen werd een Carrefour Express geïntegreerd, maar met openbaar vervoer op wandelafstand is het dorpscentrum echter nooit veraf. Tenslotte telt een semi-ondergrondse parking 64 plaatsen.

Deel met anderen