Teaser website

ION evolueert supersnel. We groeien naar meer en grotere projecten verspreid over heel Vlaanderen. We openen nieuwe kantoren en krijgen er elke maand nieuwe collega’s bij. Om ons steeds groter wordende verhaal te kunnen blijven vertellen, hadden we nood aan een flexibel digitaal platform. Daarom stellen we je vandaag voor aan het nieuwe ion.be.

Daan Ver Eecke

Een website die met ons mee kan groeien

“De website is het hart van onze communicatie,” vertelt Marketing Manager Daan Ver Eecke, “maar op vorige website hadden we niet de mogelijkheid om die communicatie verder uit te bouwen. Daarom hebben we beslist om met een wit blad te herbeginnen. We hebben van het management de tijd en het vertrouwen gekregen om elke beslissing te wikken en te wegen, van strategie tot concept en van design tot programmatie. Samen met communicatiebureau d-artagnan en webbouwer Calibrate zijn we gekomen tot een futureproof resultaat dat met ons mee kan evolueren.”

Kantoor Calibrate

Gebruiksvriendelijkheid in stijl

“Voor het marketingteam is de nieuwe website een pak gebruiksvriendelijker”, bevestigt Maarten Delmoitié, web developer bij Calibrate. “De website is gebouwd met het besturingssysteem Drupal. Na een korte opleiding kunnen de medewerkers er makkelijk zelf nieuwe projecten en blogberichten in toevoegen.”

“Naast gebruiksgemak was ook de look & feel zeer belangrijk. De nieuwe website is eenvoudig en zeer functioneel, maar straalt ook luxe en stijl uit. We hebben het design mooi vertaald in een website die kan blijven leven. Want voor een bedrijf als ION is het belangrijk om altijd mee te zijn.”

Vincent van D-artagnan

Ruimtelijk design

“Wie op de startpagina komt, weet binnen de drie seconden waar ION voor staat”, vertelt Vincent, grafisch ontwerper bij d-artagnan. Het grootste verschil met de vorige website, is dat er veel meer witruimte is. Hierdoor krijgen de verschillende projecten allemaal de nodige aandacht, zonder dat de verschillende stijlen met elkaar botsen. De nieuwe website straalt kwaliteit, rust en architectuur uit.”

De designelementen die op de website gebruikt worden, stroken ook met de offlinecommunicatie die d-artagnan voor ION ontwerpt. “Dezelfde rust en ruimtelijkheid vinden we terug in ICONIC, het ION-magazine dat ondertussen aan zijn vijfde editie toe is. Dankzij de vernieuwde website vertelt ION zowel off- als online een eenduidig en stijlvol verhaal,” besluit Vincent.

Benieuwd hoe dat eruitziet? Klik gerust verder en ontdek onze projecten, ons team en het laatste nieuws over ION.

Deel met anderen