Wie vandaag een nieuwbouwwoning koopt, doet dat vaak al voor de eerste steen gelegd is. Het grootste voordeel is, dat je nog veel inspraak hebt in de afwerking van je huis of appartement. Maar aan de andere kant kunnen die beslissingen ook voor papierwerk en keuzestress zorgen. Niet bij ION, want wie bij ons een nieuwbouwwoning koopt, wordt persoonlijk begeleid. Daarvoor werken we samen met Ziggu, een online tool voor klantenbegeleiding.  

Stap 1: Je persoonlijke ION-account

Nadat je een woning of appartement van ION hebt gekocht, krijg je een login voor je persoonlijke account op Ziggu. Hier worden alle documenten, berichten en updates op een online platform verzameld. Zo blijft alles overzichtelijk en ben je van aankoop tot oplevering op de hoogte van alle nieuwtjes. 

Stap 2: Volg het project op de voet 

Je ontvangt regelmatig updates over de bouw: foto’s van op de werf, wist-je-datjes over je nieuwe buurt en nog veel meer. Als je vragen hebt, kan je een chatgesprek opstarten met je persoonlijke klantenbegeleider. 

Stap 3: Kies je badkamer, keuken en bouwplan 

Kopen op basis van plannen geeft je vrijheid. Je kan bijvoorbeeld beslissen over het bouwplan en je eigen keuken en badkamer kiezen. Op je ION-account vind je een handig overzicht van alle keuzes. Je kan zelfs online documenten goedkeuren en ondertekenen. Makkelijk, snel en een pak minder papieren. 

Stap 4: Persoonlijke begeleiding 

Ziggu is een handige online tool, maar geen vervanger van een vertrouwd gezicht. Bij ION communiceer je altijd met je eigen klantenbegeleider. Ook zij hebben een account en beheren elk twee à drie projecten. Een vraag voor een leverancier? Geen probleem. Ook onze partners kan je via deze weg bereiken. 

Stap 5: Droom over je interieur 

Wanneer de eerste keuzes gemaakt zijn, kan je nadenken over het interieur. Op Ziggu kan je inspiratie verzamelen op je eigen moodboard. Handig om mee te nemen naar de verschillende showrooms! 

Stap 6: Alles op één plek 

Wanneer de oplevering achter de rug is, kan je je volledige online dossier downloaden. Je profiel op Ziggu blijft ook bestaan zodat je alles achteraf nog makkelijk kan raadplegen. 

 

ION

Deel met anderen