Vives

 

 


Op 17 mei vinden de eerste Real Estate Society Awards plaats in Tour & Taxis. Met deze awards zet de Real Estate Society (RES) de beste Belgische vastgoedprojecten in de kijker. VIVES Student / Campus Kortrijk van ION is genomineerd in de categorie ‘Best Development for Institutional Investors’. 

Vives
Vives

Project op aanvraag

Deze categorie highlight nieuwe projecten die de productiviteit, gezondheid en flexibiliteit verbeteren van de bewoners. De projecten zorgen bovendien voor een significante meerwaarde van de omgeving. ION ontwikkelde dit project op aanvraag van VIVES Hogeschool en het bestaat uit twee delen. In september 2017 opende VIVES Campus in Kortrijk zijn deuren. Het moderne ontwerp van dmvA Architecten is een echte eyecatcher in de stad. De nieuwe campus bestaat uit een transparante basis die wordt omgeven door een artificiële huid en loopt via een brug naadloos over in de achterliggende VIVES gebouwen. Het tweede deel, VIVES Student bestaat uit 126 kamers, een commerciële ruimte, een multifunctionele ruimte en eetruimte. VIVES Student is een ontwerp van Adins & van Looveren. 

De twee andere categorieën zijn ‘Best Residential Development’ en ‘Best (Semi-) Public Development. Alle info via www.resawards.be

Deel met anderen