Laat je verrassen door enkele inspirerende tips van onze medewerkers. Een originele podcast, een hippe bar of een noemenswaardig museum? Wij schudden met plezier 4 leuke tips uit onze mouw!

Inspirerende tips Roof garden & park

1. Roof garden & park

Genieten van een drankje midden in het groen, maar toch in het centrum van de stad? Het kan in de roof garden van Base in Porto! Onder het publieke park bevinden zich winkels en een ondergrondse parking. Dit concept toont aan dat het mogelijk is om midden in de stad een groene omgeving met commerciële zaken te creëren.

Inspirerende tips podcast 99% Invisible

2. Podcast - 99% Invisible (Roman Mars)

99% Invisible is een podcast van de Amerikaanse radioproducer Roman Mars. Het richt zich op design en architectuur en gaat over het verschil tussen wat jij ziet en wat de designer, de architect of de ingenieur ziet. Een interessante podcast die je doet nadenken over zaken waar je je niet altijd bewust van bent!

Inspirerende tips mode Numbered By

3. Fashion - Numbered By

Op zoek naar een uniek stuk voor in je kleerkast? Dan is Numbered By iets voor jou. Het is een platform die unieke shirts ontwerpt in samenwerking met Belgische hedendaagse kunstenaars. Zo geven ze de artiest een nieuwe manier om hun kunstwerken te tonen.

Inspirerende tips museum Fondation Cartier Parijs

4. Fondation Cartier Parijs

Fondation Cartier is een museum voor hedendaagse kunst in het 14e arrondissement van Parijs. Het museum is gehuisvest in een luchtig gebouw vol licht dat is ontworpen door de architect Jean Nouvel. Je kan er terecht voor tentoonstellingen van hedendaagse en internationale kunstenaars.

Deel met anderen