Beau De L'air Knokke

 

 

 

Op donderdag 11 juni 2015 vond in Cultuurcentrum Scharpoord in Knokke een info-avond plaats met betrekking tot de lancering van een nieuw project met erkende assistentiewoningen in Knokke.

Beau De L'air Knokke
Beau De L'air Knokke

Een succes

Deze flats met dienstverlening combineren de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning met de continuïteit van service en zorg van een assistentiewoning. 
De opkomst was een groot succes, want ION mocht meer dan 250 gasten ontvangen op deze geslaagde info-avond. 

Dhr Sven Vandendriessche, van VDD Consultancy, sprak over het zorglandschap in Vlaanderen, de veelbesproken tendens naar vergrijzing en de uitdagingen die hierdoor ontstaan waaronder de nood aan gepaste huisvesting. Ook de professionele uitbater Orpea, gespecialiseerd in het beheer en verhuur van geïntegreerde woon- en dienstenconcepten voor 60-plussers, kwam aan het woord om het dienstenaanbod toe te lichten. Deze internationale groep heeft in België zo’n 60-tal residenties in beheer en staat in voor de verhuur en het beheer van het gehele complex. Als afsluiter kwamen de vastgoedaspecten van het project Beau de l’air aan bod. 
De gasten konden nadien, tijdens een hapje & een drankje, vragen stellen en gingen naar huis met een goodiebag vol toffe gadgets waaronder een frisbee, een strandbal en een pet. 

Beau De L'air Knokke
Beau De L'air Knokke

Assistentiewoningen

De assistentiewoningen in het gebouw kunnen gehuurd of aangekocht worden. De flats zijn erkend als assistentiewoningen door de Vlaamse Overheid, hetgeen leidt tot een fiscaal gunstig regime bij aankoop. 
Immo Lex uit Knokke en Qubrik uit Brussel werden aangesteld als makelaars van dit prestigieuze project. 

Het gebouw zal opgetrokken worden in Knokke op de hoek van de Meerlaan en de Gasmeterstraat, op een boogscheut van het Cultuurcentrum Scharpoord en in de onmiddellijke nabijheid van het openbaar vervoer. Bovendien is er ondergronds een parkeergarage voorzien. Residentie Beau de l’air bestaat uit 2 gebouwen die met elkaar verbonden zijn via een patio en een binnentuin waar het aangenaam zal vertoeven zijn gedurende de heerlijke warme zomermaanden. Rondom deze patio bevinden zich de luxueuze gemeenschappelijke delen met o.a. een fitness- en wellnessruimte, een brasserie, een lounge met bibliotheek en een indrukwekkende inkomhal met vide naar de patio. 

Deel met anderen