Waregem Koerse

ION pakt opnieuw uit met opmerkelijke stunt tijdens hoogmis van de paardenrennen

In navolging van de opvallende, mobiele ‘skybox’ vorig jaar, zal projectontwikkelaar ION ook tijdens deze editie van Waregem Koerse niet onopgemerkt blijven. Het Waregems bedrijf installeert er immers een heuse fotostudio waar bezoekers zichzelf kunnen laten portretteren. Op een paard.

Uiteraard betreft het een montage. De studio zal worden voorzien van een chromakey: een groen scherm dat toelaat de geportretteerde personen naadloos te monteren in een vooropgenomen beeld. In dit geval dus op de rug van een paard, al springend over de bekende Gaverbeek.

ION wil hiermee haar ambitieuze Waregem Business Park extra in de verf zetten; het architecturale kantorencomplex dat medio 2018 volledig zal worden opgeleverd en zich op een steenworp afstand bevindt van de legendarische hippodroom.

Net als Willy en Marie-Jeanne

Alle mensen die zich laten fotograferen op de ION-stand zullen een fotostrookje meekrijgen van het resultaat en de foto’s worden ook automatisch geplaatst op de Facebookpagina van ION (www.facebook.com/IONDevelopDifferent). Zij die zichzelf vervolgens taggen in dit online foto-album, maken kans op een Waregembon ter waarde van 500 euro. Voor de aankondigende advertentie die ION liet maken voor deze actie, strikte de ontwikkelaar alvast niemand minder dan de immer fotogenieke Willy Naessens en zijn echtgenote Marie-Jeanne.

Waregem Business Park

Inmiddels werden de bouwwerken van het nieuw te verrijzen Waregem Business Park aangevat en zal het complex – dat uit vijf gebouwen zal bestaan – in gebruik worden genomen vanaf het voorjaar van 2018. Dat de uitgesproken moderne architectuur en de centrale ligging ervan erg aanslaan, bewijst het feit dat reeds 75% van de beschikbare oppervlakte reeds invulling heeft gekregen. ION zelf zal overigens het middelste gebouw betrekken.

Deel met anderen