Pulse

 


Is de bouw en opvolging van een nieuw industrieel project of kantoorgebouw niet aan jou besteed? Maak dan kennis met onze Build to Suit-aanpak en ontdek een projectontwikkeling op maat, zonder alle zorgen en financiële verrassingen. 

Heb je als ondernemer of instituut een concept in gedachten of een locatie op het oog? Dan houdt ION hier 100% rekening mee. Wij zorgen voor een realisatie van A tot Z, zonder zorgen en bovendien op een duurzame manier. 

Build to suit

Build to Suit staat voor meer dan enkel een project op maat. Het omvat de ontwikkeling van een gebouw dat aan alle eisen voldoet, zonder compromissen, vertragingen en onverwachte kosten. Hiervoor vertrekken wij vanuit de specifieke wensen van de klant. Het enige wat hij moet doen is de sleutel omdraaien. Deze manier van aanpak drijven we door in alle segmenten van de vastgoedmarkt: van kantoren en gebouwen van openbaar nut tot industriële gebouwen. 

Nog al te vaak denken projectontwikkelaars alleen van vanuit een top-down-perspectief bij de realisatie van een nieuw gebouw. Ze bedenken een eigen concept, maar houden onvoldoende rekening met de omgeving en de wensen van de klanten. ION gaat helemaal tegen deze mentaliteit in en biedt hen met Build to Suit een projectontwikkeling op maat aan. 

In 8 stappen naar Build to Suit

Benieuwd hoe we met het Build to Suit principe van start tot finish te werk gaan? 

Zorgeloos (ver)bouwen

Een nieuw gebouw voor uw onderneming, daar komen veel zorgen bij kijken. Met Build to Suit legt u die allemaal in onze handen.

One stop shop

Bij ION vindt u alle expertise onder één dak: commercieel, juridisch, fiscaal, financieel en technisch. Wij kunnen voor elk aspect van het (ver)bouwproject de beste oplossingen bieden.

Grote onderhandelingskracht

Dankzij ons netwerk, onze marktkennis, ervaring en schaalvoordelen staan we stevig in onze schoenen tijdens onderhandelingen met bouwpartners en grondeigenaars. Zo houden we
de prijzen uitermate scherp voor onze klanten.

Financiële oplossingen

We kunnen het gebouw volledig voorfinancieren zodat u pas betaalt wanneer het gebouw werkelijk opgeleverd wordt.

Focus op uw core business

Het bouwproject kost u geen extra tijd. Geen administratie, geen rompslomp. Wij regelen alles, zodat u zich kan focussen op wat voor u belangrijk is.

Gegarandeerde timing

Van zodra de bouwvergunning bekomen is, weet u met 100% zekerheid wanneer het gebouw opgeleverd zal worden. We garanderen de vooropgestelde tijdslimiet.

Transparantie

ION is een dynamische en transparante partner. Geen aanslepende procedures en onverwachte problemen, wel een duidelijke en aangename samenwerking. Zo kunnen we ook in alle transparantie met een ‘open boek’ formule werken.

Verschillende samenwerkingsvormen

Met ons in zee gaan voor een Build to Suit project, betekent niet meteen dat u het gebouw moet kopen. Er zijn ook andere mogelijkheden zoals huur, erfpacht of ruil.

Build to Suit

Duurzaamheid is key

Als CO2 neutrale projectontwikkelaar speelt ION een voortrekkersrol in duurzaamheid. In alle projecten worden de nieuwste ecologische en kostenverlagende technieken gehanteerd. Met deze slimme toepassingen worden er comfortabele, gezonde en inspirerende plekken gecreëerd om te werken, te winkelen of te studeren. Dat alles met respect voor de omgeving. Wij bieden geen stenen, maar wel een mooie energie-efficiënte aanpak waar de klant zich thuis voelt. Want dat is voor ons het allerbelangrijkste. 

Deel met anderen