Roelevard roeselare appartement te koop

Een buurt in volle bloei

Welkom bij Roelevard, het nieuwe iconische gebouw van Roeselare. Gelegen in een buurt in volle bloei kan je hier wonen met een prachtig zicht op het centrum van Roeselare. Dankzij haar uniek design, centrale ligging en aantrekkelijke instapprijzen is dit een buitenkans voor investeerders die op zoek zijn naar een zorgeloze, waardevaste en goed renderende belegging. 

roelevard interieurbeeld

4 redenen om te investeren in Roelevard

Ben je op zoek naar een veilige vastgoedbelegging? Dan is een investering in de nieuwe stationsbuurt van Roelevard precies waar jij naar op zoek bent. 

  • Veilige vastgoedbelegging: De iconisch architectuur met een uniek zicht over Roeselare trekt kwalitatieve huurders aan.
  • Groot meerwaardepotentieel: De volledige buurt wordt de komende jaren opgewaardeerd door stad Roeselare met aanleg van pleinen, fiets- en wandelpaden en mooie nieuwe projecten.
  • Praktische ligging: Roelevard ligt aan de ingang van het centrum van Roeselare, op wandelafstand van alle winkels. 
  • Toegankelijke huurprijzen: De verwachte huurprijzen van Roelevard spreken een breed huurderspubliek aan en garanderen een mooi rendement op jouw investering.
Roelevard Roeselare overzichtsbeeld

Dicht bij alles

Als één van de snelstgroeiende Vlaamse centrumsteden investeert Roeselare volop in haar centrumlocaties. Zo werden recent de winkelstraat en het station volledig gemoderniseerd en werd er ook een gloednieuw evenementenplein aangelegd. Roelevard vormt het spectaculaire sluitstuk van de herontwikkeling van deze Roeselaarse stationsbuurt. 

Je woont er bovendien dicht bij alles wat je nodig hebt. Het openbaar vervoer bevindt zich naast je deur en er zijn talrijke verbindingswegen vlakbij. Leuke winkels, een bakker, slager, apotheek en fijne restaraunts bevinden zich slechts op enkele minuutjes wandelen.

Het leven op Roelevard staat bovendien geen seconde stil en er valt dus wel altijd iets te beleven!

Straatzicht Roelevard
Bij ION kan je gebruik maken van een all-in rentmeesterschap aan uniek voordeeltarief.

Preselect by ION: volledige ontzorging

Wil je graag investeren in vastgoed maar heb je niet veel zin om zelf huurders te zoeken, betalingen op te volgen of reparaties uit te voeren? ION ontwikkelde speciaal voor haar investeerders een all-in beheer en verhuur service. Zo kan je jouw investering zonder zorgen professioneel laten beheren. Dankzij de schaalvoordelen van onze projecten geniet je bovendien van ongezien scherp tarief voor deze service. Vraag meer info bij jouw adviseur. Deze service is volledig optioneel. 

Roelevard IRP

De mogelijkheden

Er zijn verschillende opties om te investeren in Roelevard. Hier lichten we 2 voorbeelden toe:

  • 1 slaapkamer appartement: vanaf € 220.250
  • 2 slaapkamer appartement: vanaf € 292.750 

Meer info?

Laat je gegevens na en we nemen spoedig contact op.