Niefhout Pionier park

Introductie

In Niefhout woon je in de nieuwe, moderne buurt van Turnhout. Laat je verrassen door deze unieke oase van groene woonruimte in het midden van de stad. Droom weg op de ruime, zongerichte terrassen met een idyllisch zicht op het overvloedige groen van het park.

In het centrum en op wandelafstand van scholen, winkels en ontspanningsmogelijkheden. De ideale locatie is om huurders aan te trekken!

Het Pioniersgebouw

3 redenen om te investeren in Niefhout Pionier

Op zoek naar een uitstekende investering? Niefhout biedt mogelijkheden.

  • Veilige vastgoedbelegging: De aantrekkelijke en hedendaagse architectuur rond een gezellige binnentuin trekt kwalitatieve huurders aan.
  • De nieuwe stadsontwikkeling van Turnhout levert uitstekende verhuuropportuniteiten en een mooie kans op meerwaardes. 
  • Je kan ook gebruik maken van een optionele all-in verhuur en beheerservice. 
Investeren in Niefhout Pionier
Bij ION kan je gebruik maken van een all-in rentmeesterschap aan uniek voordeeltarief.

Preselect by ION: volledige ontzorging

Wil je graag investeren in vastgoed maar heb je niet veel zin om zelf huurders te zoeken, betaling op te volgen en eventuele reparaties uit te voeren? Wil je voor deze ontzorging bovendien zo weinig mogelijk betalen? Dan heeft ION voor jou de ideale oplossing. We bieden jou graag een volledige ontzorgingsservice aan een ongezien scherpe tarieven. We kunnen dit omdat we tarieven onderhandelden voor het hele gebouw. Zo kan jij als indidivuele investeer meepikken van het groepstarief. Deze service is volledig optioneel. 

Interesse om te investeren in Niefhout?

Pionier exterieur
Pionier terras