Capronnier in Brussel

Op zoek naar een zorgeloze vastgoedinvestering?

Gemeentes en hun sociale verhuurkantoren (SVK's) zijn vaak op zoek naar lokale woningen of appartementen om deze te kunnen verhuren aan kansarmen. In ruil voor de terbeschikkingstelling geeft het verhuurkantoor een pak garanties en voordelen: je krijgt een vast huurcontract, zij staan in voor reparaties en onderhoud... In sommige projecten vraagt de gemeente om enkele woningen ter beschikking te stellen, we bieden u deze graag aan als investering.

DLFR fase 3 woning

Voordelen van investeren met SVK

Investeren met een SVK biedt volgende voordelen:

  • Zekerheid van huurinkomsten
  • Volledig zorgeloos
  • Vast rendement (geen leegstand)
  • 12% btw
  • Vermindering van onroerende voorheffing
  • Perfect onderhoud van je eigendom
  • Geen administratieve rompslomp
Investeer in vastgoed in Brussel

Capronnier: investeren in Brussel met een vast rendement voor 30 jaar

Een vastgoedinvestering die maximaal rendeert: daar mag u met Capronnier op rekenen.

Locatiegewijs zit u dubbel goed dankzij de uitstekende bereikbaarheid en de nabijheid van alle voorzieningen. Daarnaast investeert u in kwaliteitsvol vastgoed waaraan u mooi verdient en niet snel kosten zal hebben. Maar bovenal hoeft u zelf niet in te staan voor het onderhoud en het beheer van uw eigendom: die worden professioneel voor u verzorgd door SVK Wijken zodat u zonder zorgen de vruchten van uw investering plukt.

Francar binnentuin

Francar

Bent u op zoek naar een veilige vastgoedbelegging? Dan is een investering in de gezelligste buurt van Deerlijk precies waar u naar op zoek bent. Op een unieke locatie in centrum Deerlijk verkoopt ION 6 appartementen voor 15 jaar verhuurd aan RSVK Waregem. Deze appartementen met industriële look liggen rond een groene binnentuin en komen in aanmerking voor 6% btw tot eind 2022, daarna aan 12% btw.

Zorgeloos investeren in Capronnier

Referenties

Op zoek naar een investering? Contacteer ons voor een voorstel op maat.

Vul je contactgegevens in en wij nemen binnenkort contact met je op.

Niefhout