Burenberg studentenkamers Leuven
Burenberg Leuven investeren
Voor de investeerder vormen de studentenkamers en coliving-units van Burenberg een droomopportuniteit.

Introductie

Burenberg vormt een absolute buitenkans voor de slimme investeerder met een uniek aanbod van kwalitatieve studentenkamers en een innovatief hoogstaand coliving-concept. Dankzij de unieke ligging in het midden van Leuven en in de nabijheid van alle voorzieningen wordt het ongetwijfeld een trekpleister voor studenten op zoek naar hoogstaande huisvesting. Voeg daar het overvloedige groen en de rust van de site aan toe en je krijgt een winnende formule voor elke investeerder.

 • De studentenkamers van College House zijn voorzien van alle moderne comfort en kwalitatief meubilair. De nabije parktuin is ideaal om even uit te rusten van het harde studeren en gemeenschappelijke ruimtes bevorderen het studentikoze groepsgevoel.
 • In het innovatieve coliving-concept van We House kunnen de bewoners hier ook gebruik maken van de schitterende historische binnentuin, die de plaats inneemt van de vroegere kloostertuin. Naast een privégedeelte beschikken de bewoners over grote gemeenschappelijke ruimtes, die het communitygevoel in de verf zetten.
Investeren in Burenberg
Coliving units in Burenberg Leuven

3 redenen om te investeren in Burenberg

Ben je op zoek naar een veilige vastgoedbelegging? Dan is een investering in de gezelligste buurt van Leuven precies waar jij naar op zoek bent. 

 • Een unieke kans op een unieke plek: te midden van de stad en in de nabijheid van alle voorzieningen, universiteit en hogescholen.
 • Stabiele en toekomstgerichte belegging: uit recente studies blijkt dat er tegen 2030 in Leuven nog meer vraag zal zijn naar kwalitatieve studentenkamers dan nu al het geval is. Dat is niet alleen een gevolg van de bevolkingstoename, maar ook van het groeiende aantal buitenlandse studenten dat hier een opleiding volgt. Investeren in studentenkamers of een coliving-concept is dus een stabiele en toekomstgerichte belegging.
 • Professioneel beheer: Het beheer van de coliving-ruimtes is in handen van een gespecialiseerde externe partij en ook voor de studentenkamers bestaat die mogelijkheid. Zo kan je zorgeloos genieten, terwijl je vastgoedinvestering mooi rendeert.
Parktuin Burenberg Leuven

Een schitterende ligging: de voordelen van de stad gecombineerd met de rust van een groene oase

 • Oude Markt: 10 min wandelen
 • Sportoase Leuven: 9 min fietsen
 • Klimzaal De Stordeur: 10 min fietsen
 • Muntstraat: 11 min wandelen
 • Station: 10 min fietsen
 • Faculteit Ingenieurswetenschappen: 10 min fietsen
 • Faculteit Rechtsgeleerdheid: 4 min fietsen
 • Faculteit Geneeskunde: 7 min fietsen
Preselect project Burenberg Leuven
Bij ION kan je gebruik maken van een all-in rentmeesterschap aan een uniek voordeeltarief.

Preselect by ION: volledige ontzorging

Wil je graag investeren in vastgoed maar heb je niet veel zin om zelf huurders te zoeken, betalingen op te volgen of reparaties uit te voeren? ION ontwikkelde speciaal voor haar investeerders een all-in beheer en verhuur service. Zo kan je jouw investering zonder zorgen professioneel laten beheren. Dankzij de schaalvoordelen van onze projecten geniet je bovendien van ongezien scherp tarief voor deze service. Vraag meer info bij jouw adviseur. Deze service is volledig optioneel. 

Interesse om te investeren in Burenberg?

Vul hieronder je gegevens in en ontvang meer informatie over dit project.

Leuven project Burenberg