Investeren in vastgoed blokverkoop

Koop een appartementsblok en word als enige eigenaar van een volledig gebouw.

Af en toe heeft ION de mogelijkheid om aan haar investeerders appartementen in blok aan te bieden. Zo bent u als investeerder als enige mede-eigenaar in het gebouw en hoeft u met niemand te overleggen of rekening te houden. Daarnaast krijgt u extra scherpe aankoopprijzen en mooie rendementen voorgeschoteld. ION voorziet bovendien, als u dat wenst, een all-in beheer en verhuurservice.

ION is gespecialiseerd in duurzame, kwalitatieve nieuwbouw met het oog op de toekomst.
Davy Demuynck
Founder - CEO
12 appartementen te koop met parking.
Blok verkoop FRANCAR

Deerlijk Francar

Deze nieuwe ontwikkeling in centrum Deerlijk is gericht op jonge gezinnen van de regio Kortrijk, Waregem en Deerlijk. Het project zelf is een volledige herontwikkeling van de voormalige FRANCAR site. Uniek aan dit project is het centrale binnenplein, dat voor gezellige woonbeleving zorgt. De type units zijn verdeeld over 1 slaapkamer en 2 slaapkamer appartementen. Met een breed huurderspubliek, uitstekende centrumlocatie en betaalbare units is dit een uitstekend investeringsproduct.

Verkoopprijs excl. kosten: € 2.421.500 euro

14 appartementen en 3 handelspanden te koop.
Suikerpark Galerij 1 blokverkoop

Veurne Suikerpark (Galerij I)

Galerij I ligt centraal in het nieuwe Suikerpark, pal naast het Suikerplein, én vormt het sluitstuk van de eerste fase van het Suikerpark. Veurne heeft een fantastische huurmarkt dankzij de grote werkgelegenheid en het beperkte aanbod. De flats hebben stuk voor stuk toegang tot uitgebreide gemeenschappelijke delen zoals de tuinen, het grote dakterras en de fitnessruimte. Ideaal om te verhuren aan jonge professionelen en gezinnen. 

Verkoopprijs excl. kosten: €3.269.500 euro

Wilt u graag meer informatie of een voorstel op maat? Neem gerust rechtstreeks contact voor meer info.
Matthias Elewaut
Sales Director

Interesse om te investeren?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnenkort contact met je op.