Investeren in vastgoed blokverkoop

Koop een appartementsblok en word als enige eigenaar van een volledig gebouw.

Af en toe heeft ION de mogelijkheid om aan haar investeerders appartementen in blok aan te bieden. Zo bent u als investeerder als enige mede-eigenaar in het gebouw en hoeft u met niemand te overleggen of rekening te houden. Daarnaast krijgt u extra scherpe aankoopprijzen en mooie rendementen voorgeschoteld. ION voorziet bovendien, als u dat wenst, een all-in beheer en verhuurservice.

ION is gespecialiseerd in duurzame, kwalitatieve nieuwbouw met het oog op de toekomst.
Davy Demuynck
Founder - CEO
Niefhout blokverkoop

Niefhout Turnhout

Vlakbij het centrum en station van Turnhout wordt ‘Niefhout’ gerealiseerd: een gloednieuwe woonbuurt bestaande uit stadswoningen en appartementen, assistentiewoningen, een woonzorgcentrum, kantoren, handelszaken, buurtondersteunende functies en 20.000 m² aan groenruimte. Binnen dit nieuwe stadskwartier bevindt zich een kleinschalige residentie van 6 units met frontale zichten op het grote ontmoetingsplein en een beoogd netto rendement van 3%. De verwarming van deze lichtrijke appartementen gebeurt via het warmtenet en garandeert uw huurders lage energiefacturen.

Verkoopprijs excl. kosten: € 1.270.000

Blok verkoop FRANCAR
12 appartementen te koop met parking

Francar Deerlijk

Deze nieuwe ontwikkeling in centrum Deerlijk is gericht op jonge gezinnen van de regio Kortrijk, Waregem en Deerlijk. Het project zelf is een volledige herontwikkeling van de voormalige FRANCAR site. Uniek aan dit project is het centrale binnenplein, dat voor gezellige woonbeleving zorgt. De type units zijn verdeeld over 1 slaapkamer en 2 slaapkamer appartementen. Met een breed huurderspubliek, uitstekende centrumlocatie en betaalbare units is dit een uitstekend investeringsproduct.

Verkoopprijs excl. kosten: € 2.421.500

Molenpark Molenstraat Eeklo
Groen wonen in de stadsomgeving

Molenpark Eeklo

Gelegen aan de dynamische Molenstraat, aan de toegang tot het nieuwe autovrije park, omvat gebouw A een gelijkvloerse handelsruimte met een private tuin en 6 kwalitatieve appartementen met zicht op het groene park. 

Verkoopprijs incl. kosten: € 2.482.152

Wilt u graag meer informatie of een voorstel op maat? Neem gerust rechtstreeks contact voor meer info.
Matthias Elewaut
Sales Director

Interesse om te investeren?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnenkort contact met je op.