Niefhout offices

Turnhout Commercial development
Niefhout
Niefhout

Project summary

Launch

Surface

18.400m2

Architects

Stramien

Timing

Start of construction works sumer 2021

Partners

PMV Slim Turnhout

The project Niefhout

Niefhout

Niefhout breathes new life into Turnhout. With its unique location, close to the center and next to the station, this project has a unique asset. Thanks to its easy accessibility and modern look, this is the perfect place to establish your office.

Mobility

Don't waste valuable time standing in traffic jams. The Niefhout offices are easily accessible by bicycle, car and especially public transport with the station at the door.

Flexible

From sole proprietorship to multinational, the available spaces can be flexibly arranged according to the needs of your company.

Aesthetics

The modern architecture and stylish offices are a perfect showcase for your company and an attraction for the best employees.

Well-being

Plenty of natural light, greenery in the immediate vicinity and showers for sports enthusiasts are just a few of the assets that contribute to the well-being of office users.

Sustainable

Thanks to the ecological building materials, these offices are ultra cost efficient. The entire project site is equipped with a heat network, a unique underground energy concept that uses residual heat for central heating of water.

Centrally situated. At the station.

Niefhout

The offices are excellently located and easily accessible by public transport as well as by 'bicycle' and car. A relief for both your customers and employees to be able to work congestion-free.
• In the center of Turnhout
• At the heart of the new development
• Surrounded by all kinds of facilities such as catering, trade, hotel
• Literally at the station
• Spacious underground parking

Niefhout

Minimal consumption.

  • Finished ceiling with built-in LED lighting
  • Smart building management system
  • Green roofs where possible for additional natural insulation
  • Unique heat network

Maximum comfort.

  • Modular layout
  • Raised floo
  • Indigenous plants between the building
  • Showers for sporty users
  • Shared cars and shared bicycles